Yetkililer uyarı üstüne uyarı yaptı! Röntgenci keçiye dikkat: Öyle şeyler yapıyor ki inanamayacaksınız!

ABD’nin New Jersey eyaletindeki bir kasabada dolaşan röntgenci keçi vatandaşlara zorlu anlar yaşattı. Yetkililer, keçinin görülmesi durumunda haber verilmesini istedi.

Yetkililer uyarı üstüne uyarı yaptı! Röntgenci keçiye dikkat: Öyle şeyler yapıyor ki inanamayacaksınız!

İlginç olay New Jersey eyaletindeki bir kasabada meydana geldi. Chatham Township Polis Departmanı’nın Facebook hesabından yapılan paylaşımda, kasabada görülen röntgenci tuhaf bir keçiye karşı vatandaşlar uyarıldı.

Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Chatham Kasabası Polisi, şehir genelinde görülen röntgenci keçiyi aktif olarak arıyor. Keçinin gerçek sahibinin kim olduğunu biliyoruz ve Creekside Farms değil. Kapınıza gelirse lütfen onu yakalamaya çalışmayın. Lütfen yardım için CTPD'yi arayın. Ve ne yaparsanız yapın meraklı yaratığa yaklaşmayın, diye uyarıyor polis.”

Yetkililer uyarı üstüne uyarı yaptı! Röntgenci keçiye dikkat: Öyle şeyler yapıyor ki inanamayacaksınız! - Resim : 1

PENCERE VE KAPILARDAN EVİN İÇİNE BAKIYOR

Keçinin pencere ve kapılardan evlerin içine baktığı belirtildi. Keçinin sahibi polis tarafından biliniyor ancak bir isim açıklanmadı.

Ayrıca polisler, kedinin ne kadar süredir ortalıkta dolanıp pencerelere baktığını da söylemediler.

Yetkililer uyarı üstüne uyarı yaptı! Röntgenci keçiye dikkat: Öyle şeyler yapıyor ki inanamayacaksınız! - Resim : 2

KEÇİ UZMANLARI KONUŞTU

Keçi uzmanları, bu davranışın kaçak bir keçi için şaşırtıcı olmadığını söylüyor.

FOUR PAWS International, "Keçiler çok zeki ve meraklı hayvanlardır. Meraklı doğaları, karşılaştıkları alışılmadık her şeyi keşfetme ve araştırma konusundaki sürekli arzularında örnekleniyor” diyor.

Yetkililer uyarı üstüne uyarı yaptı! Röntgenci keçiye dikkat: Öyle şeyler yapıyor ki inanamayacaksınız! - Resim : 3

Polis departmanının gönderisi, polisten bir tutuklamanın tüm vücut kamera görüntülerini yayınlamasını talep eden bir kişi de dahil olmak üzere, ipucundan çok şakalara ilham verdi.

Yerel bir siyasi aday, "Bu tüylü küçük suçlu ... her türden kaosa neden oluyor. Onu görürseniz, ona yaklaşmayın. Silahlı ve sevimli biri olarak görülüyor” diye yazdı.