Yılan hikayesine dönen transferde mutlu son! Fenerbahçe, Livakovic için Zagreb ile anlaştı! İşte kasadan çıkacak bonservis bedeli

Fenerbahçe, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Hırvat basınına göre Fenerbahçe bu transfer için 9 milyon euro bonservis ödeyecek.

Yılan hikayesine dönen transferde mutlu son! Fenerbahçe, Livakovic için Zagreb ile anlaştı! İşte kasadan çıkacak bonservis bedeli

Transfer dönemini en hareketli geçiren takım olan Fenerbahçe, Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz ve Mert Müldür’ü kadrosuna kattı, Miha Zajc’ın sözleşmesini ise 3 yıl uzattı.

Özellikle kaleci transferi için uzun süredir çabalayan Fenerbahçe, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb’te forma giyen Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı.

Yılan hikayesine dönen transferde mutlu son! Fenerbahçe, Livakovic için Zagreb ile anlaştı! İşte kasadan çıkacak bonservis bedeli - Resim : 1

ÖDENECEK BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Sportske Novosti’de yer alan habere göre Fenerbahçe ve Dinamo Zagreb, Livakovic’in transferi için 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Hırvat kaleci, AEK maçlarından sonra takımdan ayrılacak.

Yılan hikayesine dönen transferde mutlu son! Fenerbahçe, Livakovic için Zagreb ile anlaştı! İşte kasadan çıkacak bonservis bedeli - Resim : 2

SELİM SOYDAN DA AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan eski Fenerbahçeli yönetici Selim Soydan, Radyo Gol’de yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin Livakovic’i transfer ettiğini açıklamıştı.

LIVAKOVIC’İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Dominik Livakovic, Zagreb formasıyla çıktığı 288 maçta 229 gol yedi, 135 maçta ise kalesini gole kapattı.