Yılan ihbarına giden yılan avcısı, gördüğü yılan sonrasında dünyaya aynen böyle seslendi: Bunu önce hiç görmemiştim

Avustralya’da bir çok çeşidi bulunan yılanlar havalar ısındıkça iyice ortaya çıkmaya başladı. Ülkenin doğusunda bulunan bir restoranın çatısında görülen yılan ise panik havası yarattı. Hemen yılan avcısı çağırıldı, gelen avcı son derece zehirli doğu kahverengi yılanını görünce bu kadar büyüğünü hiç görmediğini aktardı. Yılanın yaklaşık 2 metre boyutunda olduğu açıklandı.

Yılan ihbarına giden yılan avcısı, gördüğü yılan sonrasında dünyaya aynen böyle seslendi: Bunu önce hiç görmemiştim

Yılan popülasyonu açısından çok zengin bir ülke olan Avustralya’da yılanlar havalar ısındıkça ortaya çıkmaya başladı. Ülkenin doğu kısmında bulunan bir restoranın çatısında görülen yılan ise paniğe neden oldu.

 Yılan ihbarına giden yılan avcısı, gördüğü yılan sonrasında dünyaya aynen böyle seslendi: Bunu önce hiç görmemiştim - Resim : 1

“BU KADAR BÜYÜĞÜNÜ GÖRMEDİM”

Yetkililer yılanın çıkarılması için Sunshine Coast Snake Catchers'tan yılan avcısı Stuart McKenzie’yi çağırdı. Olay yerine gelen McKenzie bu yılanın en zehirli türlerden olan doğu kahverengi yılanı olduğunu açıklayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Avcı daha önce bir sürü yılanla karşılaştığını ama bu zehirli türün bu kadar büyüğünü görmediğini belirterek yılanın yaklaşık 2 metre uzunluğunda olduğunu açıkladı.Ardından yılanı büyük bir ustalıkla avlayarak karmaşayı önledi. 

KURBANIN KALBİNİ SÖKEBİLİRLER

Doğu kahverengi yılanları Avustralya'ya özgüdür ve ülkedeki diğer tüm türlerden daha fazla yılan ısırığı ölümlerinden sorumludur. Kurbanın kalbini, diyaframını ve ciğerlerini birkaç dakika sökebilir.