Yılan kolay avını midesine hemen indirebileceğini zannetti Ancak o sırada bir mucize gerçekleşti... Kameralar da şansa kayıttaydı

Suyun içerisinde kendisine av arayan bir yılan gözüne hemen kurbağayı kestirdi. Kurbağayı kolay bir av olarak gören yılan kurbağayı kolayca midesine indirmeye çalıştı. Kurbağa ise yılanın ağzından mucizevi bir şekilde kaçarak kurtulmayı başardı. O esnada kameralar şansa kayıttaydı.

 

Yılan suyun kenarında kendi çapında dolaşırken kendisine öğle yemeğini geçiştirebileceği kolay bir av arıyordu. Kenarda dolaşan kurbağayı gören yılan hemen midesine indirmek için atağa geçti. Ev sahibi ise şansa o sırada kameralarını kayda almıştı.

MUCİZEVİ BİR ŞEKİLDE KURTULDU 

Yılan kurbağayı ağzına alarak tam yiyecekken kurbağa destansı bir mücadeleyle mucizevi bir şekilde yılanın ağzından kurtuldu.  Ev sahibi Niki, "Kısa bir süre önce bahçede kurbağa olup olmadığını görmek için Koi Sazanımızın yerine yeni bir vahşi yaşam göleti kurduk. Göle bakmak için herhangi bir yer görüp göremeyeceğimizi görmek için aşağı indik, ama bunun yerine bu devasa yılanla karşılaştık. Doğaya müdahale etmek istemedik, bu yüzden bırakın hayvanlar onunla savaşsın.” dedi.