Yılbaşında İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek olan Gülşen'e görülmemiş önlem

Gülşen sahnelere bir dönecek pir dönecek. Yılbaşında muhteşem bir konser vermeye hazırlanan Gülşen, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek. Ünlü şarkıcı için önlemler alındı.

Yılbaşında İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek olan Gülşen'e görülmemiş önlem

İmam Hatip liselilere yaptığı göndermenin ardından ceza alan Gülşen son olarak çıktığı mahkemede yurt dışı yasağı kaldırılmıştı. Uzun zamandır sahnelerden uzak kalan Gülşen yılbaşı gecesinde muhteşem bir dönüş yapacak. İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konser vermeye hazırlanan Gülşen, için İzmir Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi açık alanlarda yapılacak kutlamalarda alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili açıklama yaptı.

Drone ile havadan önlem

Tedbirler kapsamında karadaki denetimlerin yanı sıra helikopter ve drone ile havadan, deniz araçlarıyla denizden de uygulama yapılacak. Otobüs durakları, vapur iskeleleri, metro ve tramvay istasyonların giriş-çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulacak.

Cumhuriyet ve Gündoğdu meydanları için de özel tedbirler aldığını açıklayan emniyet, Gülşen’in sahne alacağı yılbaşı konserinin planlandığı Gündoğdu'da dron ile görüntü kaydı alacak. Kordon'a çıkan yollarda da trafik denetiminin yanı sıra asayiş kontrolü de yapılacak.