Yıldız futbolcu hapishanede gerçek bir sınavdan geçiyor! 20 kişilik hücrede kalıyor, saçlarını da kazıttı!

Uyuşturucu kaçakçılığından dolayı 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Hollandalı futbolcu Quincy Promes’in hapishane hayatının detayları ortaya çıktı. 20 kişilik bir koğuşta kalan futbolcunun, saçını kazıttığı ve spor malzemesi eksikliği ve dengeli beslenme nedeniyle fiziğini koruyamadığı belirtildi.

Yıldız futbolcu hapishanede gerçek bir sınavdan geçiyor! 20 kişilik hücrede kalıyor, saçlarını da kazıttı!

Rus ekibi Spartak Moskova’da forma giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, uyuşturucu kaçakçılığından dolayı ülkesi Hollanda’da hapis cezasına çarptırılmıştı. Katar’ın başkenti Dubai’de gözaltına alındıktan sonra tutuklanan futbolcu ülkesine iade edilmeyi bekliyor.

Yıldız futbolcu hapishanede gerçek bir sınavdan geçiyor! 20 kişilik hücrede kalıyor, saçlarını da kazıttı! - Resim : 1

20 KİŞİLİK HÜCREDE KALIYOR

Hollanda basınından De Telegraaf'a göre yıldız futbolcu, Dubai yakınlarındaki Al Aweer hapishanesinde zor günler yaşıyor. Hollanda medyasına göre futbolcunun kaldığı hücrede 20 mahkûm yaşıyor, hatta bu mahkumlardan bazılarının yerde uyuduğu belirtildi.

Yıldız futbolcu hapishanede gerçek bir sınavdan geçiyor! 20 kişilik hücrede kalıyor, saçlarını da kazıttı! - Resim : 2

SAÇLARINI KAZITTI

Koridorlarda az sayıda gardiyan bulunuyor ve mahkumlar arasında suç işleniyor. Hijyenle ilgili olarak yaşanan sıkıntılar nedeniyle futbolcu kafasını kazıttı ve telefonu kullanmasına izin verilmiyor. Ayrıca spor malzemesi eksikliği ve dengeli beslenme nedeniyle fiziksel olarak da kendini koruyamıyor.