Yıldız Tilbe "eteğini çıkar" diye bağıran hayranına soğuk duş etkisi yaratacak bir cevap verdi

Sesiyle herkesi büyüleyen Yıldız Tilbe son verdiği konserde acayip dakikalar yaşadı. Tilbe "eteğini çıkar" diye bağıran kadın hayranına öyle bir cevap verdi ki resmen soğuk duş etkisi yarattı.

Yıldız Tilbe "eteğini çıkar" diye bağıran hayranına soğuk duş etkisi yaratacak bir cevap verdi

Koronavirüs yasaklarının ardından sahneleri özleyen isimlerden biri olan Yıldız Tilbe önceki gün verdiği konserde çok acayip dakikalar yaşadı. Bir kadın hayranı "eteğini çıkar" diye bağırınca Tilbe sözünü hiç esirgemedi. İşte Yıldız Tibe'nin verdiği o bomba cevap...

"Eteğini çıkar" diyen kadın hayran şoke etti

Sevilen şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da konser verdi. Peş peşe sevilen şarkılarını söyleyen Tilbe, bir ara kadın hayranından gelen "Eteğini çıkar" sözüyle neye uğradığını şaşırdı.

"Senin eteğini çıkartırım"

Sahneye yeşil ip detaylı bir elbiseyle çıkaran Tilbe, kendisine "Eteğini çıkar" diyen hayranına "Seni buraya çıkartır eteğini de çıkartırım. Bana 'eteğini çıkar' diyor. Önce sen yap da göreyim, belki ben de yaparım. Herkes özgürdür hayatım. Allah herkesi özgür yaratmış ve dünyaya bırakmış. Ama insanlar, insanları rahat bırakmıyor" şeklinde konuştu.