Yılın aşkı Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'dan mı geliyor!

Magazin dünyası Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'un baş başa çıktıkları yemek sonrası çıktıkları tekne gezisini konuşuyor. İki ünlü isim Tuba Büyüküstün ve Murat Boz, Another Self'te rol almaya başlamıştı.

Yılın aşkı Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'dan mı geliyor!

Aslı Enver'den ayrıldıktan sonra uzun süredir yalnız olan şarkıcı Murat Boz ile geçtiğimiz yıl Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan oyuncu Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı iddia edildi. Çiftin önceki akşam baş başa yemeğe çıktığı konuşuluyor.

Aslı Enver'den ayrıldıktan sonra uzun süredir yalnız olan Murat Boz ile geçtiğimiz yıl Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan Tuba Büyüküstün hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Dijital platformda yayınlanacak olan Another Self'te yer alacak ikilinin aşk yaşadığı iddia ediliyor. Boz ve Büyüküstün, dün akşam saatlerinde Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yedi. Çift, daha sonra da Boğaz'da tekne turu yaptı.Taraflardan şimdilik bu iddialara yanıt gelmedi.

Tuba Büyüküstün Onur Saylak'la 6 yıllık evliliğini bitirmişti

Büyüküstün'ün, 2011'de evlendiği oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanmıştı. Haklarında zaman zaman boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak her seferinde iddiaları yalanlayan çift, evliliklerini noktalamıştı.

Büyüküstün'ün bu evliliğinden Maya ve Toprak adında ikiz kızları bulunuyor.

Murat Boz, boşandı, Aslı Enver aşkı yıllarca konuşuldu

2008'de Eliz Sakuçoğlu ile hayatını birleştiren Murat Boz da 2012 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

"İlişkim yok, olursa söylerim" 

Ardından ünlü şarkıcı, Aslı Enver ile yeni bir aşka yelken açmış ve çiftin nikah masasına oturması beklenirken sürpriz bir şekilde yolları ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta Murat Boz’un ismini saklı tuttuğu bir kadınla aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan iddiaların ardından Boz, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak dedikoduları yalanladı. Boz, "Bir ilişkim yok. Olursa bunu muhakkak sizlerle paylaşırım" dedi. Kaynak: Habertürk