Yılın çifti sonunda barıştı! Melis ve Uraz çiftinden gelen paylaşım herkes mutlu etti! Bu Gerçekse…

Son zamanlarda başarılı kariyer hayatı ile beraber adından sık sık söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu, magazin gündemne bomba gibi düşmeye devam ediyor.

Yılın çifti sonunda barıştı! Melis ve Uraz çiftinden gelen paylaşım herkes mutlu etti! Bu Gerçekse…

2019 yılında boşanma kararı alan Melis İşten ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan son derece renkli paylaşımlar geldi.

2021 yılına kızları Ada ile beraber giren çift, tüm dikkatler üzerine çekti. Bununla beraber sürekli olarak yan yana olan eski eşlerin, bu halleri akıllara yen soruların gelmesne neden oldu.

Çiftin takipçi kitlesi bu kareleri görmesiyle birlikte, “Barıştılar mı?” sorusunu gündeme getirdi.

2019 yılında evliliklerine son veren Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşten, son zamanlarda sık sık bir araya gelmesiyle beraber tüm dikkatleri üzerine çekti.

Çift hakkında sosyal medya da birçok paylaşım yapıldı. Uzun süredir magazin gündeminde olmayan Uraz Kaygılaroğlu, bu haberle beraber yeni yılda gündeme bomba gibi düştü.

Binlerce kişi çiftin bir araya gelmesini görmesiyle beraber, “Barıştılar mı?” sorusunu akıllara getirdi. Sefirin Kızı dizisinde son derece başarılı bir karaktere hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşiyle barışıp barışmadığı büyük bir merak konusu oldu.

2014 yılında evlenmşlerdi

Son zamanların en popüler isimleri arasında yer alan Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşten ile beraber sürekli bir araya gelmesi dikkatlerden kaçmadı. 2014 yılında evlenen Melis İşten ve Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında anlaşamadıkları için boşanma kararı almışlardı.

Bu evliliklernden Ada adında bir kızları olan çiftin son zamanlarda sık sık bir araya gelmesi, gözlerden kaçmadı.

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşten, geçtiğmiz günlerde kızları Ada’nın doğum günü için br araya gelmişti.

Bunun yanı sıra 2021 yılına kızları Ada ile giren çift, tüm dkkatleri üzerine çekerek, akıllara, “Barıştılar mı?” sorusunu getirdi. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşten’n uzun br süre kameralara görüntü vermemeleri ve sürekli bir araya gelmeleri tüm dengeyi alt üst etti.

Çiftin takpçi kitlesi bu hallerini gördükten sonra, “Barıştılar mı?” sorusunu sormaya başladı. Bu iddaların ardından tüm dikkatler Melis İşten ve Uraz Kaygılaroğlu’na çevrildi.