Yılın transfer bombasına hazır olun! Fenerbahçe’ye kötü, Galatasaray’a güzel haber!

Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nu kadrosuna katmak isteyen Alman ekibi Borussia Dortmund’un milli futbolcunun transferinden vazgeçtiği, Galatasaray’da forma giyen Sacha Boey’i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Galatasaray’ın Boey için 15 milyon Euro ve üzerindeki teklifleri değerlendirmeye alması bekleniyor.

Yılın transfer bombasına hazır olun!  Fenerbahçe’ye kötü, Galatasaray’a güzel haber!

Fenerbahçe’de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu’na birçok Avrupa ekibi talip olmuştu. Yıldız futbolcuyla Alman ekibi Borussia Dortmund’un ilgilendiği, sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı belirtilmişti.

TRANSFERDEN VAZGEÇTİLER

Son yaşanan gelişme ise şaşırttı. Dortmund’un Ferdi Kadıoğlu’nun transferinden vazgeçtiği, Galatasaray’da forma giyen Fransız sağ bek Sacha Boey’i kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Yılın transfer bombasına hazır olun!  Fenerbahçe’ye kötü, Galatasaray’a güzel haber! - Resim : 1

OLUMLU RAPOR VERİLDİ

Takvim’in haberine göre Dortmund Teknik Direktörü Terzic, Boey'un alınması yönünde olumlu rapor verdi. Alman ekibinin sezon sonunda Boey için Galatasaray’ın kapısını çalması beklenirken Cimbom’un 15 milyon Euro ve üzerindeki teklifleri değerlendirmeye alması bekleniyor.

Yılın transfer bombasına hazır olun!  Fenerbahçe’ye kötü, Galatasaray’a güzel haber! - Resim : 2

Bu sezon Galatasaray formasıyla 26 resmi maçta forma giyen Boey, bu karşılaşmalarda takımına 2 asistlik skor katkısında bulundu. Fransız yıldızın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.