Yılın transfer görüşmesi başladı! Hasan Arat devreye girdi! Anlaşılırsa Trabzonspor’un yıldızı Beşiktaşlı olacak

Beşiktaş, Trabzonspor forması giyen Anastasios Bakasetas’ı transfer etmek için görüşmelere başladı. Siyah-beyazlı takımın Başkanı Hasan Arat ve bordo-mavili takımın Başkanı Ertuğrul Doğan’ın pazarlıklara devam ettiği belirtildi.

Yılın transfer görüşmesi başladı! Hasan Arat devreye girdi! Anlaşılırsa Trabzonspor’un yıldızı Beşiktaşlı olacak

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Beşiktaş’ta çalışmalar hız kazandı. Bu kapsamda siyah-beyazlılar, Trabzonspor’un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas’ı transfer etmek için harekete geçti.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Ertan Süzgün’ün haberine göre Beşiktaş, Anastasios Bakasetas transferi için Trabzonspor’la görüşmelere başladı. Trabzonspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Yunan oyuncunun satışından para kazanmak istiyor.

Yılın transfer görüşmesi başladı! Hasan Arat devreye girdi! Anlaşılırsa Trabzonspor’un yıldızı Beşiktaşlı olacak - Resim : 1

İKİ BAŞKAN ARASINDA BONSERVİS PAZARLIĞI

Siyah-beyazlı takımın Başkanı Hasan Arat ve bordo-mavili takımın Başkanı Ertuğrul Doğan’ın pazarlıklara devam ettiği belirtildi. 

Siyah beyazlı kulübün 500 bin euro civarında bir bonservis ödemeyi düşündüğü iddia edildi.

BAKASETAS’IN TRABZONSPOR KARİYERİ

2021 yılının Ocak ayında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Bakasetas’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Bakasetas’ın bir sonraki satışından Alanyaspor yüzde 20 pay alacak.

Yılın transfer görüşmesi başladı! Hasan Arat devreye girdi! Anlaşılırsa Trabzonspor’un yıldızı Beşiktaşlı olacak - Resim : 2

Transfermarkt’a göre yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Bu sezon bordo mavili takımda 15 maça çıkan Yunan on numara, 5 gol attı, 2 asist yaptı. Yıldız futbolcu Trabzonspor formasıyla çıktığı 119 maçta 33 gol attı, 23 asist yaptı.