Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti! 25 yaş küçük modelin itirafı gündeme bomba gibi düştü

İnci Taneleri dizisiyle gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan’ın aşk hayatı çok konuşuluyordu. Erdoğan’dan 25 yaş küçük olan model Cansu taşkın’dan aşk itirafı geldi. Taşkın, “Biz kötü bir şey yapmadık” dedi.

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti! 25 yaş küçük modelin itirafı gündeme bomba gibi düştü

İnci Taneleri dizisiyle ekrana geri dönen Yılmaz Erdoğan’ın 2 yıldır ilişkisinin olduğu gündemdeydi. Erdoğan, uzun zamandır sessizliğini koruyordu. İtiraf model Cansu Taşkın’dan geldi. Yılmaz Erdoğan’dan 25 yaş küçük olan model aşk itirafında bulundu.

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti! 25 yaş küçük modelin itirafı gündeme bomba gibi düştü - Resim : 1İTİRAF ETTİ

Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Cansu Taşkın, Kerimoğlu’nun"Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine itiraf etti.

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti! 25 yaş küçük modelin itirafı gündeme bomba gibi düştü - Resim : 2

"BİZ KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIK"

Cansu Taşkın "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?" dedi.

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti! 25 yaş küçük modelin itirafı gündeme bomba gibi düştü - Resim : 3"BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"

Yılmaz Erdoğan'dan 25 yaş küçük olan Cansu Taşkın özel hayatına dair sorular devam edince "Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi. Cansu Taşkın yanlış kelimeler kullandığında sevgilisinin onu düzelttiğini de belirtti.

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti! 25 yaş küçük modelin itirafı gündeme bomba gibi düştü - Resim : 4