Yılmaz Erdoğan'ın Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim?

Netflix yapımı Kin filmi 8 Ekim'de kullanıcıların erişimine açıldı. Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı, senaryosu Güney Kore yapımı bir filmden uyarlanan Kin filmi konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. Peki, Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim?

Yılmaz Erdoğan'ın Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim?

Netflix'in iddialı yapımı başarılı oyuncu kadrosuyla izleyicilerin erişimine sunuldu. Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrolde yer aldığı Kin adlı filmi için geri sayım sona erdi. Senaryosu Güney Kore yapımı bir filmden uyarlanan Kin'i Erdoğan kaleme aldı. Film hakkında detaylı araştırmalara başlandı. Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim? İşte detaylar...

Yılmaz Erdoğan'ın Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim? - Resim : 1

Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim?

Suç ve polisiye türündeki Kin filmi, 8 Ekim 2021 Cuma günü tüm dünyayla aynı anda dijital film ve dizi platformu Netflix'te yayınlandı. Kin filminin konusu şöyle:

Dürüstlük abidesi olarak bilinen Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler.

Yılmaz Erdoğan'ın Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim? - Resim : 2

Ertesi sabah, bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

Yılmaz Erdoğan'ın Kin filmi konusu ne, oyuncuları kim? - Resim : 3

Kin filmi oyuncuları

Başrolünde Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kin filminde; Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın, Yosi Mizrahi, Elif Gizem Aykul ve Enes Külahçı gibi isimler de yer alıyor.