Yılmaz Morgül'den müstehcen yayınlar yapan Laz Kızı'na tepki!

Yılmaz Morgül, TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye tepki gösterdi. Morgül, "Bu ne rezalet ya! Esef duyuyorum. Seni kınıyorum." dedi.

Yılmaz Morgül'den müstehcen yayınlar yapan Laz Kızı'na tepki!

Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Yılmaz Morgül, gündüz kuşağında bir programa katılarak magazin gündemini değerlendirdi. Morgül, fenomenlerini eleştirirken, TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye de değinerek eleştirilerde bulundu.

"BU NE REZALET YA!"

TikTok'ta açtığı canlı yayınlar nedeniyle tepki çeken 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye ilişkin Morgül, şu açıklamayı yaptı:

"Ben Karadenizliyim çocuklar. Biz Rizeliyiz. Allah'ımıza çok şükürler olsun. Bartın'dan Zonguldak'a, Samsun'dan Giresun'a, Ordu'dan Trabzon'a, Rize'den Artvin'e, batısından doğusuna kadar bütün Karadeniz kadınları alnının teriyle çaylıklarda çalışırlar. Tarlalarda, fabrikalarda her yerde çalışırlar. Alın teriyle ekmeklerini kazanırlar. Bir tane sosyal medya fenomeni var, Laz Kızı. Bu ne rezalet ya! Esef duyuyorum. Seni kınıyorum. Bütün Karadeniz ve Anadolu kadınının ahlakına karşı bu kadını esefle kınamanızı rica ediyorum." dedi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden para karşılığında müstehcen içerikli canlı yayın yapan 35 yaşındaki kadın, ahlak polislerinin operasyonu sonucunda gözaltına alınmıştı. Serbest bırakıldıktan sonra ilk kez konuşan 'laz kızı' lakaplı G.H. pişman olduğunu belirtti. Tepki çeken yayından 100 bin lira kazandığı iddialarını yalanlayan G.H. aylık kazancının 20-30 bin lira olduğunu söylemişti.