Yılmaz Vural’dan Menemen FK’ye sihirli dokunuş! İzmir ekibi yükselişe geçti

İzmir ekibi Menemen FK’nin başına geçen Yılmaz Vural takımıyla başarılı sonuçlar elde ediyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Vural yönetiminde 6 maça çıkan İzmir ekibi 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Vural’ın ekibi 25 puanla play-off hattıyla arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Yılmaz Vural’dan Menemen FK’ye sihirli dokunuş! İzmir ekibi yükselişe geçti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona Cenk Laleci yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlayan Menemen FK, alınan başarısız sonuçlar sonrası Laleci ile yollarını ayırdı. Daha sonra takımın başına 70 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural getirildi. Vural’ın takımın başına gelmesiyle İzmir ekibinin ligdeki performansı arttı.

Yılmaz Vural’dan Menemen FK’ye sihirli dokunuş! İzmir ekibi yükselişe geçti - Resim : 1

İZMİR EKİBİ 6 MAÇTA 4 KEZ KAZANDI

70 yaşındaki teknik adam, sarı-lacivertlilerin başında çıktığı ilk 6 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak, İzmir ekibini orta sıralardan üst sıralara doğru taşımayı başardı. 25 puanı bulunan Menemen FK, play-off hattının 1 puan gerisine kadar yükselerek haftayı 8. sırada tamamlamayı başardı.

Yılmaz Vural’dan Menemen FK’ye sihirli dokunuş! İzmir ekibi yükselişe geçti - Resim : 2

YENİ TRANSFER 13 MAÇ SONRA GOLLE TANIŞTI

Sezon başında Kocaelispor’dan büyük umutlarla transfer edilen Samed Ali Kaya, dün oynanan Uşak Spor maçında takımının 4. golünü kaydederek sarı-lacivertli formayla bu sezonki ilk golünü kaydetmeyi başardı. Öte yandan 28 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon TFF 2. Lig’de 11, Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıkma başarısı gösterdi.