Yine bir başıboş köpek vakası! Saldırıya uğrayan vatandaş yaralandı

Kırıkkale'de daha çok sabah ve akşam saatlerinde grup halinde dolaşan başıboş köpekler etrafa korku salmaya devam ediyor. Son olarak, evine gitmek isteyen 37 yaşındaki M.Y.'ye başıboş köpekler saldırdı. M.Y. el bileğinden ve kolundan yaralandı. Vatandaşların yardımıyla köpeklerden kurtulan yaralı, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralı vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yine bir başıboş köpek vakası! Saldırıya uğrayan vatandaş yaralandı

Kırıkkale'de başıboş köpeklerin saldırması neticesinde kolundan ve el bileğinden yaralanan 37 yaşındaki vatandaş hastaneye kaldırıldı.
Kırıkkale'de özellikle sabah ve akşam saatlerinde gruplar halinde dolaşan başıboş sokak köpekleri vatandaşları huzursuz ediyor. Bazı vatandaşlar, evlerine giderken grup halinde dolaşan köpeklerden dolayı korku dolu anlar yaşıyor. Sanayi Mahallesi 3700. Sokak'ta dolaşan başıboş sokak köpekleri evine gitmek isteyen M.Y.'ye (37) de köpekler saldırdı. 37 yaşındaki vatandaş sağ el bileğinden ve kolundan yaralandı.

VATANDAŞIN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Çevredeki vatandaşlarında desteğiyle köpekten kurtulan vatandaş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından da Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Acil servis bölümünde tedavi altına alınan M.Y.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.