Yok artık daha neler! Taksiciyle kavga etti onu ezmek için otomobili üzerine sürdü

İstanbul Pendik’te bir otomobil sürücüsü trafikte kavga ettiği taksiciyi ezmek istedi. Öfkeden deliye dönen otomobil sürücüsü, aracını taksicinin üzerine sürdü. Otomobilin arasında kalan taksici ezilmekten son anda kurtuldu.

Olay bugün öğle saatlerinde Pendik Kurtköy’de meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Bir otomobil sürücüsü ile taksici korno sebebiyle tartıştı. Bir anda gözü dönen otomobil sürücüsü, taksiciyi ezmek istedi ve aracı üzerine sürdü.

Otomobil sürücüsü, taksici Yılmaz'ı kendi aracı ile ticari taksi arasında sıkıştırdı. Takside bulunan yolcu, otomobil şoförüne eliyle işaret yaparak durmasını istedi. O anlar bir vatandaşın telefon kamerasına saniye saniye yansıdı.

Otomobil sürücüsü tarafından ezilmekten kıl payı kurtulan Taksici Burak Yılmaz, “Metronun oradan geliyordum, yolda sıkıştırdı beni ben de kornaya bastım. Sonra bana küfür etti ben de aracımı önüne kırdım. Aracımdan aşağıya indim, karşı taraftaki sürücü de 3 kere arabamın üstüne vurdu. Aracıyla da beni sıkıştırdı. Arabamın üstüne vurdu. Aracımda 4 yolcu vardı ikisi de çocuktu" dedi.