Yol kenarında cansız halde bulmuştu. İlk görenler onu plastik bir oyuncak sandı. Önce hayata döndürdü sonra büyüttü. Kimse onun o olduğuna inanamadı

Yol kenarında cansız halde ölmek üzereyken bulduğu canlıyı alıp eve getiren iyi kalpli kadın, İlk andan itibaren tüm olanları kayda aldı. Canlandırmaya çalıştığı anda hareketsiz halde duran yeni doğmuş canlıyı ilk görenler plastik bir oyuncak sandı. Genç kadın canlıyı, önce hayata döndürdü sonra büyüttü. Kimse onun o olduğuna inanamadı.

Yol kenarında cansız halde bulduğu yeni doğmuş kirpiyi, evine götüren kadın önce onu hayata döndürmek için büyük çaba harcadı. Canlandırmaya çalıştığı anda hareketsiz halde duran yeni doğmuş canlıyı ilk görenler plastik bir oyuncak sandı. İyi kalpli kadın, İlk andan itibaren tüm olanları kayda aldı.

TÜM SERÜVENİ ANLATTI

Kirpinin yeniden hayata döndüğü gün dahil olmak üzere büyüme serüveninini en baştan kameraya kaydeden kadın, hepsini bir kolaj halinde paylaştı. İzleyenler, ikilinin arasındaki ilişkiye hayran kaldı.

 

 

 

 

 

 

 

Yol kenarında cansız halde bulmuştu. İlk görenler onu plastik bir oyuncak sandı. Önce hayata döndürdü sonra büyüttü. Kimse onun o olduğuna inanamadı - Resim : 2