Yol ortasına yığılan at sahibi tarafından ölüme terk edildi, hayatını kaybeden hayvanın cesedi bir gün sonra yoldan kaldırıldı!

Tekirdağ Çorlu'da kötü yaşam koşullarına daha fazla dayanamayan bir at bitkin düşerek yol ortasına yığıldı. Yol ortasına yığılarak ölen atı sahibi öylece bırakarak gitti. Yol ortasında cansız vaziyette uzanan atı 1 gün sonra belediye kaldırdı. Yorgunluk ve kötü yaşam koşullarından yaşamını kaybeden atın cansız bedenini gören insanların içi acıdı.

Yol ortasına yığılan at sahibi tarafından ölüme terk edildi, hayatını kaybeden hayvanın cesedi bir gün sonra yoldan kaldırıldı!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hasta ve bitkin bir at yol ortasına yığıldı. Kötü yaşam koşulları ile ağır işlerde çalıştırılan atın ölümü sahibi tarafından umursanmadı. Ölen atının bedenini yol ortasında bırakan kayıtsız sahip, çevredeki vatandaşların kendisini arayarak ''atını burdan al'' demesine bile kayıtsız kaldı. Yol ortasında cansız vaziyette yatan atın bedeni gören herkesin içini acıttı. Ölen hayvan 1 gün sonra belediye tarafından yoldan alındı. 

ARADAN 1 GÜN GEÇTİKTEN SONRA CANSIZ BEDENİ KALDIRILDI

Atın durumuyla ilgili konuşan Aziz Ağa sakini Sadri Mercan, “Kapımın önünde yaşadığım görüntü beni şoke etti. Sahibine de söyledim gelin bu hayvanı kaldırın diye ama oralı bile olmadılar. Daha sonra belediyeyi de aradım, kimse kulak asmadı. Aradan 1 gün geçti, nihayet belediye görevlileri olay yerinden hayvancağızın cansız bedenini kaldırdı. Yazık günah” diye konuştu.

 

Yol ortasına yığılan at sahibi tarafından ölüme terk edildi, hayatını kaybeden hayvanın cesedi bir gün sonra yoldan kaldırıldı! - Resim : 1

ZAVALLI HAYVAN ÖLÜME TERK EDİLDİ

Tesadüfen yoldan geçerken yerde yatan hayvanı gören Cemaliye Muhtarlığı Baş Azası Deniz Gökçe de, “Ben hep yollardayım, engelli öğrencilerimizi okula taşıyoruz. Zavallı hayvan ölüme terk edilmiş üzüntü verici bir durum. Yazık günah, vicdansızlık bu. Hayvanın ölüme terk edilmesi ve burada saatlerdir cansız bedeni durması da büyük ayıp. Ben de şimdi belediyeyi aradım gelip kaldırdılar. Ama bu kadar geç kalınmamalı diye düşünüyorum” dedi.