Yol verme tartışmasında darp edilmişti! Oktay Derelioğlu hastanede olayı anlattı, sağlık durumunu açıkladı! İşte Derelioğlu'nun son hali

İstanbul Kadıköy’de trafikte yol verme tartışmasının ardından çıkan kavgada darp edilen eski futbolcu Oktay Derelioğlu yaşanan olaya ilişkin konuştu. Hastanede tedavisi devam eden Derelioğlu, “Düştüm ve omuzumda kırık çıkma var. Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik. Tek isteğim bu adamların ceza almaları. En büyük cezayı almalarını istiyorum. En azından örnek teşkil etsin bir ceza alsınlar” dedi.

Eski Beşiktaşlı milli futbolcu Oktay Derelioğlu, dün saat 16.30 sıralarında eşi Başak Derelioğlu’nun da içinde olduğu aracıyla trafikte seyir halindeyken bir başka araç tarafından yolun daralması nedeniyle taciz edilmeye başlandı.

KAVGADA DARP EDİLDİ

Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban isimli kişiler, daha sonra Oktay Derelioğlu’nun aracının önünü kesti. Araçtan inen taraftarlar arasında çıkan kavgada Oktay Derelioğlu darp edildi.

Yol verme tartışmasında darp edilmişti! Oktay Derelioğlu hastanede olayı anlattı, sağlık durumunu açıkladı! İşte Derelioğlu'nun son hali - Resim : 1

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavga ihbarı üzerine Erenköy Mahallesi Dr. Mithat Süer Sokak'a gitti.

Ekipler, yaptıkları çalışmada otomobiliyle seyir halinde olan teknik direktör Oktay Derelioğlu ile başka bir aracın sürücüsü arasında çıkan yol verme tartışmasının kavgaya dönüştüğünü tespit etti.

KOLU ÇIKTI

Olayda, darbedilen Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve hastanede tedavi altına alındığı belirlendi.

Yol verme tartışmasında darp edilmişti! Oktay Derelioğlu hastanede olayı anlattı, sağlık durumunu açıkladı! İşte Derelioğlu'nun son hali - Resim : 2

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Derelioğlu ile yanında bulunan Başak Derelioğlu hakkında "kasten yaralama" suçundan adli işlem başlatılırken diğer araçtaki Z.K. ve N.K. ise "kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edildi.

OLAYI ANLATTI

Hastanede tedavisi süren Oktay Derelioğlu yaşanan olayı anlattı. Derelioğlu olayın yol verme tartışma nedeniyle yaşandığını ifade ederek şunları söyledi:

 “Durup dururken saldırıya uğradım. Adını siz koyun o kadar kötü an yaşadık ki yol verme olayı. Yol hakkı benimdi ve bende vermedim. Yol vermeyince sola attım kendimi, problem değil geç dedim ama üzerime sürdü. Daha sonra üzerime kırdı, ne oluyor derken arka taraftan inmiş ve benim kapımı açıyordu. 2 kişi tarafından saldırıya uğradık. Eşim araçtan indi, eşimi mi düşüneyim kendimizi mi savunayım derken arbede yaşandı.”

“EN BÜYÜK CEZAYI ALMALARINI İSTİYORUM”

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Derelioğlu, saldırganların en büyük cezayı almasını istediğini ifade etti. Derelioğlu şöyle konuştu:

“Düştüm ve omuzumda kırık çıkma var. Başımızı da vurabilirdik beyin kanamasından ölebilirdik. Tek isteğim bu adamların ceza almaları. Hiç bir şey yaşamadan bu nasıl olabiliyor? Hiç tanımadığınız bir adama yanında eşi varken nasıl saldırabiliyorsunuz? Bu nasıl karakter? En büyük cezayı almalarını istiyorum. En azından örnek teşkil etsin bir ceza alsınlar.”

BAŞAK DERELİOĞLU: OKTAY'A SALDIRMAYA BAŞLIYOR SANKİ DÜŞMAN GÖRMÜŞ GİBİ

Eşi Başak Derelioğlu ise "Elinde bıçak, belinde silah olduğu bir dönemdeyiz maalesef. O yüzden çok şükürler olsun ki Allah bağışladı. Hiçbir tartışma yok. Benim tarafımdan geliyor, içinde kadın olduğunu da görüyor arabada. Ona rağmen diğer yanındaki arkadaş iniyor. Oktay'ın kapısını açıyor. Ve saldırmaya başlıyor. Sanki düşmanı görmüş gibi. Yani o nefret ,yüzündeki o nefreti görmeniz lazımdı. Gerçekten insanlar çok kötü olmuş artık" diye konuştu.