Yolda şerit çizgisinin üzerinde yatan ölü hayvanı gören sürücü hemen arabasını sağa çekip inip baktı. Manzara korkunçtu

Yolda şerit çizgisinin üzerinde yatan ölü hayvanı gören sürücü hemen arabasını sağa çekti ve inip hayvanın cesedine doğru yaklaştı. Gördüğü korkunç manzarada, ölmüş bir rakunun üzerinden geçilmiş şerit çizgisi görünüyordu. Görünüşe göre, belediye görevlileri şerit çizgilerini çizerken ölü hayvanı orada görmedi. Rakunun da yolda bir trafik kazası sonucu ölmüş ve orada cansız bedeninin öylece kaldığı düşünülüyor.

Yolda şerit çizgisinin üzerinde yatan ölü hayvanı gören sürücü hemen arabasını sağa çekip inip baktı. Manzara korkunçtu

Bir rapora göre, Memphis'teki bir belediye yol ekibi, görünüşe göre sokakta yatan ölü bir rakunun üzerine bir çizgi çizdi. Richie EsQuivel, WREG'e, Getwell Road'da trafik kazası geçiren kişinin omzunda yeni bir beyaz boya çizgisiyle kaplı olduğunu görünce iki kez çekmesi gerektiğini söyledi. Arabadan indi ve garip manzaranın fotoğrafını çekti.

Yolda şerit çizgisinin üzerinde yatan ölü hayvanı gören sürücü hemen arabasını sağa çekip inip baktı. Manzara korkunçtu - Resim : 1

ÖLÜ HAYVANIN ÜZERİNDEN ŞERİT ÇEKTİLER

EsQuivel, "Görünüşüne bakılırsa hayvan orada birkaç gün kalmış olabilir. Oldukça büyük ve kaçırması zor.” dedi. Belediye sözcüsü, ekiplerin ölü yaratığı Cuma sabahı kaldıracağını söyledi. EsQuivel, "Resmin bu kadar ilgi görmesi komik. Ölü bir hayvanın üzerine çizgi çizmeleri çok üzücü. O kadar büyük bir iş yapmadan önce bir sokak süpürme makinesinin geldiğini varsayardım ama kim bilir.” dedi.