Yoldan geçerken kurşunların isabet ettiği 2 kişinin cenazeleri defnedildi

Güngören'de kahvehanede çıkan silahlı çatışma sırasında yoldan geçen 2 kişi, kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Ailelere teslim edilen şahısların cenazeleri toprağa verildi.

Yoldan geçerken kurşunların isabet ettiği 2 kişinin cenazeleri defnedildi

Dün akşam saatlerin Güngören'de bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Kahvehanedeki kişişlerin de karşılık vermesi ile saldırı çatışmaya dönüştü.

Silahların ateşlendiği sırada yoldan geçen ve kurşunların isabet ettiği Burak Kan (32) Servet Aytaş (59) hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Polislerin titizlikle yürüttüğü soruşturmada,olay yerine yakın bir binada saklanan bir şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın da yaralı olduğu farkedilince tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Sliahlı çatışmanın olduğu sokaktan arabası ile geçerken vurulup hayatını kaybeden Servet Aytaş'ın cenazesi yapılan otopsi incelemesinin ardından memleketi Trabzon'a gönderildi. Yoldan geçtiği esnada vurulan diğer kişi Burak Kan'ın cenazesi töreni Okmeydanı'nda bulunan Okmeydanı Cemevi'nde düzenlendi. Kan'ın yakınları cenaza töreninde gözyaşlarına hakim olmadı. Cenaze, törenin ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

Yoldan geçerken kurşunların isabet ettiği 2 kişinin cenazeleri defnedildi - Resim : 1

Yoldan geçerken kurşunların isabet ettiği 2 kişinin cenazeleri defnedildi - Resim : 2

Yoldan geçerken kurşunların isabet ettiği 2 kişinin cenazeleri defnedildi - Resim : 3