Hazar Ergüçlü ihanete uğradı!

Kendisinden 18 yaş büyük yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'ye olan aşkını her fırsatta dile getiren Hazar Ergüçlü de aldatılan kadınlar kervanına katıldı. Onur Ünlü, başka bir kadınla sarmaş dolaş yakalandı. Peki o kadın kimdi?

Hazar Ergüçlü ihanete uğradı!

Yaklaşık 2.5 yıldır yönetmen Onur Ünlü ile birlikte olan oyuncu Hazar Ergüçlü, "Hazar ile birlikteyken her gün bir sürprizle karşılaşıyorum. Onunla birlikte olmaktan gurur duyuyorum" dediği sevgilisi yönetmen Onur Ünlü tarafından aldatıldı.

Geçtiğimiz akşam İstanbul Cihangir'de bir kadınla yakalanan Onur Ünlü'nün görüntüleri ünlü oyuncuya büyük bir şok yaşattı. Hazar Ergüçlü'nün aldatmanın ardından ne yapacağı merak edilirken, genç oyuncunun evine kapandığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan sosyal medya hesaplarında değişikliğe gitmeyen ikili birbirlerini takip etmeye devam ediyor. Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırmadı. Onu Ünlü de aynı şekilde fotoğrafları silmedi.

Cihangir'de sevgilisi haricinde başka bir kadınla yakalanmasına rağmen rahat tavırlarıyla dikkat çeken Onur Ünlü'nün görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Hazar Ergüçlü'ye durumu izah etmeye çalıştığı belirtildi.

Hazar Ergüçlü, geçen günlerde bir dergiye verdiği röportajda sevgilisi Onur Ünlü hakkında şöyle konuşmuştu:

Onur hayatıma sayamayacağım kadar çok şey kattı. Ondan her gün bir şeyler öğreniyorum. Onur’dan öğrendiğim en önemli şey kendime sahip çıkmak.

Onur Ünlü de, Hazar Ergüçlü için şunları söylemişti:

Hazar ile birlikteyken her gün bir sürprizle karşılaşıyorum. Onunla birlikte olmaktan gurur duyuyorum.