Köprü üzerinde evlilik teklifi almıştı! Dilan Çiçek Deniz'den flaş hamle

Yönetmen sevgilisi Thor Saeversson'dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde evlenme teklifi alan oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin ailesiyle tanışmak için İzlanda'ya uçacak.

Köprü üzerinde evlilik teklifi almıştı! Dilan Çiçek Deniz'den flaş hamle

Geçtiğimiz hafta yönetmen sevgilisi Thor Saeversson'dan köprü üzerimde evlenme teklifi alan Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin ailesiyle tanışmak için kolları sıvadı. Güzel oyuncu, önümüzdeki pazartesi İzlanda'ya uçacak.

Yaz başından bu yana birlikte olduğu İzlandalı sevgilisi Thor Saeversson'dan geçtiğimiz hafta evlenme teklifi alan Dilan Çiçek Deniz, yönetmen aşkının kendisine sürpriz yaparak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde evlenme teklif etmesiyle şoke olmuştu. Ünlü isim, o anları takipçileriyle paylaşarak; teklife 'evet' dediğini ve çok mutlu olduğunu anlatmıştı.

Sevgilisinin ailesi ile tanışacak

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Thor Saeversson, 'ruh eşim' dediği Dilan Çiçek Deniz'i artık ailesiyle tanıştırmak istiyor. Bunun üzerine genç oyuncu da sevgilisinin ailesiyle tanışmak için harekete geçti.

Kaynak: Milliyet

Son olarak 'Alev Alev' adlı dizide boy gösteren güzel oyuncu, pazartesi günü Saeversson'ın ailesiyle tanışmak için İzlanda'ya gidecek. Yılbaşını Saeversson ve ailesiyle geçirecek olan Deniz, sonrasında İstanbul'a dönecek.

Köprü üzerinde evlilik teklifi almıştı! Dilan Çiçek Deniz'den flaş hamle - Resim : 2

Sevgilisinin evine yerleşti

Öte yandan kendisinden 11 yaş küçük Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşayan ve işleri nedeniyle İzlanda-Türkiye arasında mekik dokuyan Thor Saevarsson (37), daha önce otelde kalıyordu.

İstanbul'da yeni bir projeye başlayan yönetmen, oyuncu sevgilisinin Göktürk'teki evine yerleşti. İkilinin bu adımı 'ilişkide boyut atladılar' şeklinde yorumlanmıştı.