YRP Milletvekili Suat Pamukçu partisinden istifa etti! "Partinin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldı"

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Pamukçu istifa dilekçesinde "Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek, beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir." ifadelerine yer verdi. Pamukçu'nun istifasıyla Yeniden Refah Partisi'nin milletvekili sayısı 4'e düştü.

YRP Milletvekili Suat Pamukçu partisinden istifa etti! "Partinin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldı"

İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, Yeniden Refah Partisinden istifa etti. Pamukçu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesinde, "Kurucusu olduğum partimizin, son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim. Bugüne kadar aklıselimin avdet edeceğini ümitle bekledim." dedi.

"PARTİNİN TEMEL GÖRÜŞÜ YERİNE OY HESABI YAPILDI"
Pamukçu istifa dilekçesinin devamında "Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitlerinde de partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını ve inancımızla uyumlu olmayan adayların gösterildiğini görmek, beklentimizin boşuna olduğunu göstermiştir. Bilvesile partimizden istifa ettiğimi saygıyla bilgilerinize sunarım." ifadelerine yer verdi. Pamukçu, bağımsız milletvekili olarak kalacağını açıkladı.

MECLİSTE BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ SAYISI 7'YE YÜKSELDİ
Yeniden Refah Partisinin Meclis'teki sandalye sayısı Pamukçu'nun istifasıyla 4'e düşerken, bağımsız milletvekili sayısı 7'ye yükseldi.