Yükselen burcuna göre kaderindeki kişi kim?

Astrolojiye merakı olanlar doğum saatinin bilinerek hesaplandığı yükselen burçlarının hayatlarına etkisini merak ediyor. Sosyal maskeniz hangi burçlarla uyumlu ilişkiler yaşayacağınıza da etki ediyor. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova veya balık burcu yükselende olan bir kişinin aşk hayatı analizi...

Yükselen burcuna göre kaderindeki kişi kim?

Astrolojiye merakı olanlar yıldız haritalarında yükselen burçlarının da en az kendi burçları kadar önemli olduğunu bilir. Öyle ki zamanlamalı yorumlarda sosyal maske olarak nitelendirilen yükselen burca bakılması önerilir.

Yükselen burç kişinin kendi burcu, doğum yeri ve saati bilinerek hesaplanıyor. Peki, siz hangi burçlarla daha uyumlusunuz? İşte yükselen burcu koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova veya balık burcu olan kişilerin aşk hayatı analizi...

Yükselen Koç burcu

Yükselen Koç olan kişiler ateş elementi ve öncü niteliği sayesinde oldukça canlı ve aktif kişiler olabilirler. Kendilerini göstermek isteyen ve başkalarının hayatıyla ilgilenme olasılıkları düşük olan yükselen Koç'ların aşkta şansları Aslan burçları olabilir. Eğer zıtlıkların çekimine inanıyorsanız Terazi de tam size göre. 

Yükselen Boğa burcu

Huzurun ve dinginliğin burcu yükselen boğa burçları inatçı ve kararlı yapıları sayesinde hedeflerine odaklanmakta başarılıdırlar. Karşılarında kendileri ile iyi empati kurabilecek bir başak burcu bulabilirler. Karşıtlıkların uyumuna inanan yükselen boğalar, akrep burcu ile uyum yakalayabilirler.

Yükselen İkizler burcu

Bilgiye önem veren, gezmek öğrenmek ve sosyalleşmek onlar için önemli olan ikizler burcu yükselende olan kişiler kendilerini entelektüel anlamda geliştirmeyi seven ve sosyal yönleriyle bilinen terazi burçlarına çekilebilirler. Karşıt burçları olan yay ile de zıtlıklarına rağmen yolları kesişebilir.

Yükselen Yengeç burcu

Çevrelerine karşı hassas bir izlenim veren yükselen yengeçler, karşılarında güven ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir akrep burcu arayabilirler. Hayatlarındaki insanları koruma altına almak isteyen yengeç burcu karşıt burcu olan oğlaklar ile de iyi anlaşabilir. 

Yükselen Aslan burcu

Görünümüne önem veren ve öne çıkmayı seven yükselen aslanlar, benmerkezci yapıları ile yay burçları ile iyi anlaşabilir, bireyselliğine ve özgürlüklerine düşkün karşıt burçları kova ile de zıtlıkların uyumunu yakalayabilirler. Ancak dengeyi kaybetmemelerinde yarar var.

Yükselen Başak burcu

Mükemeliyetçi yükselen başaklar sürekli olarak yargılama eğilimlerini anlayışla karşılayabilecek bir oğlak burcu ile uyumu yakalayabilir. Ketum ve büyük resmi görmekte zorlanan yükselen başaklar hayal güçleri yüksek balık burçlarının çekim gücüne de kapılabilirler.

Yükselen Terazi burcu

Bakımlı ve yaratıcı işlere yatkın terazi burçları duygusal boyutta kendi gibi hava grubunda olan kova burçları ile iyi anlaşabilirler. Olaylara farklı bakış açıları bulunan yükselen teraziler ileri görüşleri ile bilenen kova burçlarını kendilerine aşık edebilir. Yükselen terazi karşıt burcu olan koç ile de birbirlerini tamamlayabilir.

Yükselen Akrep burcu

İlk karşılaşmada çekici enerjileriyle karşılarındaki kişileri kontrol etmek isteyen akrep burçları sanatsal özellikleri yüksek ve detaycı balık burçları ile iyi anlaşabilirler. Karşıt burçları olan boğa burcu ile de birbirlerini tamamlayabilir uzunca bir süre çok iyi anlaşamasalar da birbirlerinden öğrenebilecekleri şeyler sayesinde uyum yakalayabilirler.

Yükselen Yay burcu

Hayatı bir deneyim alanı olarak gören ve pozitif düşünce ile her şeyi çözebileceklerine inanan yükselen yay burçları, enerjileri yüksek ve sabırsız koç burçları ile mükemmel uyumu yakabilirler. İnançlarına körü körüne saplanabilen yükselen yaylar karşıt burçları olan ikizler ile de akılda kalıcı bir ilişki yaşayabilirler.

Yükselen Oğlak burcu

Soğuk ve mesafeli bir algı yaratabilen yükselen oğlak burçları belli bir zaman sonra bulundukları ortama uyum sağlama özellikleri ile boğa burçlarıyla benzerlik taşıyabilirler. Akıllarına koydukları şeyleri zamana da yaysalar mutlaka yapan bu iki burç birbilerini iyi anlar. Yükselen oğlak babacan tavırları ile zıt burcu olan yengeç burcunun dikkatini çekebilir.

Yükselen Kova burcu

Sıradışı bir izlenimi bulunan yükselen kovalar bağımsızlık özellikleri vesilesiyle arkadaş canısı ve konuşkan ikizler burcu ile aşk yaşayabilir. Dediğim dedik bir yükselen kova birbirlerinden öğrenecekleri şeylerin çokluğu açısından zıt burcu olan aslan burcu ile de çekim yaşayabilir. İletişimde dengeyi kaybetmemelerinde yarar vardır. 

Yükselen Balık burcu

Yükselen balık burcu kendi gibi su burcu olan ve güvene önem veren yengeç burçları ile çekingen karakterleri nedeniyle başlangıçta biraz zaman alsa da mükemmel bir aşk yaşayabilirler. Yükselen balıkların, duygudan çok daha uzak yaşayan başak burcu ile birbirlerine hayranlık duyma olasılıkları da yüksektir.