Yumurta toplamaya giden genç adam tam elini yumurtaya atacakken bir anda oluşan kıpırtı sonrası dehşeti yaşadı

Nehir kıyısında timsah yumurtası toplamak isteyen 29 yaşındaki adam, vahşi yaratığı sinirlendirdi. Dev timsah, adamın yumurtalarını aldığını görünce adamı bacağından ısırarak ciddi bir şekilde yaralanmasına sebep oldu. Ağır yaralanan adam, özel helikopterle hastaneye götürüldü.

Yumurta toplamaya giden genç adam tam elini yumurtaya atacakken bir anda oluşan kıpırtı sonrası dehşeti yaşadı

Timsah yumurtalarını toplayıcısı olarak çalışan adam, Avustralya'nın Darwin kentinin güneyindeki Daly Nehri kıyısına giderek bölgede yumurta toplamaya başladı. Yumurtalarının toplandığını gören dev yaratık sinirlenince, 29 yaşındaki genç adamın bacağına aniden saldırdı ve ağır bir şekilde yaraladı. Timsahın güçlü çenesinden zor kurtulan adam, özel bir helikopterle bölgeden uzaklaştırılarak hastaneye götürüldü.

Yumurta toplamaya giden genç adam tam elini yumurtaya atacakken bir anda oluşan kıpırtı sonrası dehşeti yaşadı - Resim : 1

ACİL AMELİYATA ALINDI

Saldırıya uğrayan adam, daha sonra ambulansla Royal Darwin Hastanesine nakledildi. Kuzey Bölgesi Polisi, adamın yaralarının hayati tehlike oluşturmadığını ve acil ameliyata alındığını söyledi. Ancak Northern Territory Heath sözcüsü, adamın durumunun kötüleştiğini ve "kritik" olarak tanımlandığını bildirdi. Adam şu anda Sydney'deki Royal North Shore Hastanesi'nde tedavi görmeye devam ediyor. 

Yumurta toplamaya giden genç adam tam elini yumurtaya atacakken bir anda oluşan kıpırtı sonrası dehşeti yaşadı - Resim : 2

ALTIN KADAR DEĞERLİ YUMURTALAR

Mail Online'ın haberine göre, adamın yumurta toplama operatörü olarak çalıştığı düşünülüyor. Yumurta toplama operatörü olarak çalışanlar, koleksiyonerler için oldukça değerli bu yumurtaları toplayarak, yumurta başına 30 Avustralya doları kazanabilir ve 60 yumurtaya kadar tek bir yuvadan bin 800 dolar kazanabilir. Timsah yumurtalarının, lüks timsah derisi ürünleri yapmak için yetiştirildikleri ve daha sonra öldürüldükleri timsah çiftliklerine gönderildikleri biliniyor.