Yunan basını transferi açıkladı! Anlaşma tamam! Yıldız futbolcu Fatih Terim'in yanına gidiyor!

Trabzonspor’un sözleşme uzatma tekliflerini geri çeviren Anastasios Bakasetas’ın geleceği belli oldu. Yunan basını Bakasetas’ın transferi için Panathinaikos’un Trabzonspor ve futbolcuyla prensip anlaşmasına vardığını yazdı.

Yunan basını transferi açıkladı! Anlaşma tamam! Yıldız futbolcu Fatih Terim'in yanına gidiyor!

Trabzonspor’un Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas’ın geleceği netlik kazandı. Trabzonspor’un sözleşme uzatma tekliflerini geri çeviren futbolcuyla Beşiktaş ve Galatasaray’ın yanı sıra İngiltere Championship ekibi Cardiff City ilgilenmişti.

Yunan basını transferi açıkladı! Anlaşma tamam! Yıldız futbolcu Fatih Terim'in yanına gidiyor! - Resim : 1

BAKASETAS, FATİH TERİM'İN YANINA GİDİYOR

Başarılı futbolcunun yeni takımı belli oldu. Yunan basınından Gazzetta’ın haberine göre Fatih Terim'in teknik direktörlük görevini yaptığı Panathinaikos, Anastasios Bakasetas ve Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardı. Transfer, Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra resmiyet kazanacak.

YILLIK ÜCRETİ BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Yunan oyuncu anlaşmaya göre; Yıllık 1.5 milyon euro net + başarı bonusu kazanacak. Sağlık kontrolü ve resmi imza için Trabzonspor’un onayı bekleniyor.

Öte yandan Fatih Terim'in teknik direktörlük görevini yaptığı Panathinaikos, Fenerbahçe'den Samet Akaydın'ın 4 milyon euro satın alma opsiyonlu olarak kadrosuna katmıştı.

Yunan basını transferi açıkladı! Anlaşma tamam! Yıldız futbolcu Fatih Terim'in yanına gidiyor! - Resim : 2

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR KARİYERİ

2021 yılının Ocak ayında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Bakasetas’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Bakasetas’ın bir sonraki satışından Alanyaspor yüzde 20 pay alacak.

Transfermarkt’a göre yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Bu sezon bordo mavili takımda 16 maça çıkan Yunan on numara, 5 gol attı, 2 asist yaptı. Yıldız futbolcu Trabzonspor formasıyla çıktığı 119 maçta 33 gol attı, 23 asist yaptı.