Yunanistan'daki büyük kazadan sonra sır gibi korunmuştu! Vuslat Doğan Sabancı kazadan sonra ilk kez ortaya çıktı

Yunanistan'ın Leros Adası'nda ailesiyle tatilde olduğu sırada ağır bir trafik kazası geçiren ve yüzünden yaralanmasının ardından ameliyata alınan Vuslat Doğan Sabancı kazadan sonra ilk kez ortaya çıktı. Sabancı, tedavi sürecinde kimse ile görüşmemişti.

Yunanistan'daki büyük kazadan sonra sır gibi korunmuştu! Vuslat Doğan Sabancı kazadan sonra ilk kez ortaya çıktı

Yunanistan'da geçtiğimiz ağustos ayında meydana gelen olayda Leros Adası'nda tatilde olan Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, zodyak botla kayalıklara çarptı. Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralandı.

HEMEN TEDAVİYE ALINDI 

Yaşanan kazanın ardından Ali Sabancı kısa süre içerisinde sağlığına kavuşurken, eşi Vuslat Sabancı ise yüzünden çok sayıda operasyon geçirdi. 

Sabancı, yüzünden geçirdiği operasyonlar sırasında iyileşme sürecinde sadece ailesiyle temas kurdu. Onun haricinde kimseye görüntü vermedi. 

KAZADAN SONRA İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI 

Sabancı, geçirdiği büyük trafik kazasının ardından ilk kez ortaya çıktı. Sabancı'nın yüzündeki ameliyat izi ise dikkatlerden kaçmadı. Ancak yüzünün büyük ölçüde toparlandığı görüldü. 

İşte o fotoğraf: 

Yunanistan'daki büyük kazadan sonra sır gibi korunmuştu! Vuslat Doğan Sabancı kazadan sonra ilk kez ortaya çıktı - Resim : 1