Sürekli din değiştiren eski manken Tuğçe Kazaz'dan çok konuşulacak şeriat açıklaması!

Müslümanken Ortodoks olan daha sonra tekrar Müslüman olan eski manken Tuğçe Kazaz, yine ortaya çıktı. Kazaz, sosyal medya hesabından çok konuşulacak şeriat açıklaması yaptı.

Sürekli din değiştiren eski manken Tuğçe Kazaz'dan çok konuşulacak şeriat açıklaması!

Miss Turkey 2001 birincisi eski manken Tuğçe Kazaz, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Kazaz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda şeriatın tanımını yaptı. Ünlü mankenin paylaşımı tepki topladı. 

Sürekli din değiştiren eski manken Tuğçe Kazaz'dan çok konuşulacak şeriat açıklaması! - Resim : 1

"BİZ ŞEYTANCA YAŞAMAYA ÇALIŞAN BİR TOPLUMUZ..."

Kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kazaz, "Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz. Muhammed’in ahlakı, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allah'ça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!

Geçenlerde katıldığım Kırmızı Masa programında şeriatla ilgi fikirlerimi söylemiştim. Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil.

Sürekli din değiştiren eski manken Tuğçe Kazaz'dan çok konuşulacak şeriat açıklaması! - Resim : 3

ORTODOKS OLMUŞ VE ADINI DEĞİŞTİRMİŞTİ

Tuğçe Kazaz 2005 yılında Yunanistanlı George Seitaridis ile evlenmiş ve nikahtan önce din değiştirerek Rum Ortodoks olmuştu. Adını da değiştirerek Maria Seitaridis ismini almıştı.Üç yıl süren bu evliliğin ardından Tuğçe Kazaz boşandı ve Türkiye'ye dönüş yaptı. Kazaz boşanmayla birlikte dinini bir kez daha değiştirip Müslümanlığa dönüş yaptı.

Sürekli din değiştiren eski manken Tuğçe Kazaz'dan çok konuşulacak şeriat açıklaması! - Resim : 4