Jose Mourinho, Yunus Akgün'ün peşinde

Yunus Akgün’e kancayı atan Roma’nın teknik direktörü Jose Mourinho, genç oyuncu hakkında Adana Demir’in hocası Montella’dan bilgi aldı.

Jose Mourinho, Yunus Akgün'ün peşinde

Adana Demirspor'da çok iyi bir sezon geçiren Yunus Akgün, performansıyla Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu.

21 yaşındaki kanat oyuncusu için İtalyan ekibi Roma da harekete geçti. La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre, Jose Mourinho yeni sezon yapılanmasında Yunus'u takımda görmek istiyor.

Jose Mourinho, Yunus Akgün'ün peşinde - Resim : 1Portekizli çalıştırıcı, Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı telefonla arayıp genç yıldız hakkında bilgi aldı. İtalyan hocanın, öğrencisi için olumlu referans verdiği öğrenildi.

Sezonu 39 maç, 9 gol ve 17 asistle tamamlayan Yunus Akgün, A Milli Takım ile de çıktığı 2 maçta birer gol ve asistle oynadı.

Roma'nın dikkatini çeken Akgün için teknik direktör Jose Mourinho, Vincenzo Montella'dan görüş aldı.

Montella, Yunus Akgün için, "Akgün'de sınırsız yetenekli ve klas. Hızlı, ileride çabuk, çok teknik ve gol anlarında soğukkanlı. Maalesef Galatasaray'dan kiraladık. Burada beni en çok şaşırtan oyuncu oldu" ifadelerini kullandı.

Haberde Roma'nın transferi bitirmesi için 7 milyon Euro'yu gözden çıkarması ve İtalyan kulübün istediği takdirde oyuncuyu kulübe kazandırabileceği yer aldı.

KAYNAK: SABAH