Yunus Akgün o ülkeye gidiyor!

Yunus Akgün'ün talipleri bitmiyor. Adana Demirspor'da gösterdiği performans ile gündemden düşmeyen Yunus'a İtalya'dan ilgi var.

Yunus Akgün o ülkeye gidiyor!

Yunus Akgün'ün Adana Demirspor'da gösterdiği performans, Galatasaraylı taraftarlara ah çektirirken, milli oyuncunun kulübe geri dönmesi merakla bekleniyordu.

Sezonun sona ermesiyle birlikte kiralık olarak görev yaptığı takımına veda eden Yunus Akgün, şu sözlerle taraftara seslenmişti:

"Benim için bu mesajı yazmak oldukça zor ama A'dan Z'ye hepinize çok borçlu olduğumu biliyorum. Burada, bu güzel şehirde ve bu büyük kulüpte geçirdiğim günleri asla unutmayacağım.

Benim için çok değerli olan ve bir ömür boyu çok değerli kalacak Vincenzo Montella hocama, Mavi-Lacivertli formayı terlettiğimiz takım arkadaşlarıma, abilerime, kardeşlerime ve siz güzel, coşkulu, asi ve büyük sevdalı Adana Demirspor taraftarlarına yaşattığınız her şey için teşekkür ederim.

Burada bulunduğum süre içerisinde bir gün bile mutsuz olmadım ve bir gün bile umudumu kaybetmedim. Adana Demirspor forması giymek ve bu kulüpte oynamak gerçekten çok özeldi ve hep öyle kalacak. Bir tane Çubuklu Adana Demirspor formamı evime götürüyorum, kim bilir belki bir gün yine buluşuruz. Bu sürede beni takip etmeyi unutmayın, sizleri onurlandırmaya devam edeceğim ve hep kalbimin bir köşesi Mavi-Lacivert olacak."

Yunus Akgün İtalya yolunda

Sezonun flaş ekibi Adana Demirspor'da inanılmaz bir performans ortaya koyan Yunus Akgün, kiralık sözleşmesini tamamlayıp Galatasaray'a döndü.

Yunus Akgün o ülkeye gidiyor! - Resim : 1

Genç futbolcunun müthiş formu Avrupa ekiplerinin de ilgisini çekti. Yunus Akgün için Lazio ikinci çıkarmayı yapmaya hazırlanıyor.

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın himayesinde kusursuz bir ivme yakalayan Yunus Akgün, yine İtalyan çalıştırıcının yanına gidebilir.

Maurizio Sarri'nin tedrisatında kariyerinde önemli bir sıçrama yapacağına inanıyor.

Yurt dışında forma giymeye son derece sıcak bakan Yunus Akgün'ün akıbeti yeni yönetim sonrası netlik kazanacak.

Takvim'in haberine göre Lazio, Yunus Akgün'ü kadrosuna katmak için ikinci kez görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

21 yaşındaki oyuncunu için Galatasaray'daki seçim sürecinin geçmesini bekleyen İtalyan temsilcisinde sportif direktör Igli Tare'nin bu transferde ısarcı olduğu ifade ediliyor.

Bu sezon Adana Demirspor'da müthiş bir performans sergileyen 21 yaşındaki futbolcu 39 maça çıktı.