Yürüyen merdivenlerde 3 parmağı kopan çocuğun görüntüleri ortaya çıktı! Bakmaya dayanamayacaksınız

7 yaşındaki çocuğun yürüyen merdivenlere ayağı sıkışarak 3 parmağı kopmuştu. O dehşet anlarının kamera kaydı görüntüleri ortaya çıktı. Bakmaya dayanamayacağınız görüntülerde talihsiz annenin çaresizliği kameralara işte böyle yansıdı...

Şişli'de bir alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerine 7 yaşındaki çocuğun ayağı sıkışmış ve  ne yazık ki 3 parmağı kopmuştu. Dehşete düşüren olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgili taksirle yaralama suçundan soruşturma başlatılırken, görüntülerde hem çocuğun hem de annenin perişan hali herkesi derinden yaraladı. 

ÇOCUĞUN 3 PARMAĞI KOPTU

Filipinler uyruklu aile, 7 yaşındaki çocukları A.M.L ile birlikte Şişli'de bir alışveriş merkezine gitti. İddiaya göre, alışveriş merkezinin metro katında bulunan yürüyen merdiveni kullandıkları sırada, 7 yaşındaki çocukları A.M.L'nin sağ ayağı mekanizmaya sıkıştı. A.M.L'nin 3 parmağı kopan sağ ayağı, sıkıştığı yerden çıkarıldı. Çocuk, hemen Baltalimanı Kemik Hastanesi'ne götürüldü. Kopan üç parmağa ise merdivenin sökülmesiyle ulaşıldı. Parmaklar, tekrar yerine dikilemeyince çocuk özel bir hastaneye sevk edildi. Ameliyatı yapılan çocuğun tedavisi devam ederken, olayla ilgili 'taksirle yaralama' suçundan soruşturma başlatıldı. Kapatılan yürüyen merdivene 'Teknik bir arıza nedeni ile geçici olarak servis dışıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz' yazısı asıldı.

ANNENİN ÇARESİZLİĞİ KAMERALARA YANSIDI

Dehşet anlarına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, annesi ile birlikte merdivenden inen A.M.L.'nin ayağının sıkıştığı, annesinin çocuğu kurtarmaya çalıştığı, çevredekilerin yardım etmek için ailenin yanına gittiği ve panik anları yer aldı. Annenin çaresizliği kameralara anbean yansıdı.