Yüsra Geyik sırt dekolteli elbisesiyle büyüledi!

Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, sosyal medya hesabından sırt dekolteli beyaz elbisesiyle iddialı ve cesur pozlar paylaştı. Oyuncu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken, güzelliyle adından söz ettirdi.

Yüsra Geyik sırt dekolteli elbisesiyle büyüledi!

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteriyle ünlenen Yüsra Geyik şimdilerde başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisindeki Yağmur karakteriyle karşımıza çıkıyor.

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber rol alan Yüsra Geyik son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında. Sosyal medya üzerinden paylaştığı iddialı ve cesur pozlarıyla adından söz ettiren ünlü isim dün akşam özel bir davete katıldı.

İDDİALI POZLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Yüsra Geyik sırt dekolteli elbisesiyle büyüledi! - Resim : 1

Saten beyaz derin sırt dekolteli beyaz bir elbise giyen ünlü oyuncu iddialı pozlarını peş peşe paylaştı. Güzel oyuncunun 'Süt oğlan' notunu düştüğü pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yüsra Geyik sırt dekolteli elbisesiyle büyüledi! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA ÇOKÇA KONUŞULDU

Yüsra Geyik'e sosyal medyada; 'Renk çok yakışmış', 'Çok güzelsin', 'Harika görünüyorsun', 'Bu güzelliğin halis mi?' gibi yorumlar yapıldı.

Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı.

Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı.

Yüsra Geyik sırt dekolteli elbisesiyle büyüledi! - Resim : 3

Yüsra Geyik sırt dekolteli elbisesiyle büyüledi! - Resim : 4