Yüsra Geyik transparan elbisesiyle pozlar paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu

15 yıl süresince rol aldığı 'Arka Sokaklar'da şöhreti bulan Yüsra Geyik kariyerinin yanında yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. 34 yaşındaki güzel oyuncu son olarak Instagram hesabından katıldığı geceden giydiği transparan elbisesiyle pozlarını paylaştı. Geyik'in fotoğrafına beğeni yağdı.

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle pozlar paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu

Daha çocukken Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik, şimdilerde Bozkır isimli dizide boy gösteriyor.

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle pozlar paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu - Resim : 1

Arka Sokaklar dizisindeki başarılı performansıyla tanınan ve şu sıralar Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik, adını sıkça duyuran isimlerden biri haline geldi.

Geyik, sadece oyunculuk yeteneğiyle değil, aynı zamanda sosyal medya platformlarındaki etkinliğiyle de geniş kitlelerin ilgisini çekiyor.

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle pozlar paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu - Resim : 2

Özellikle cesur ve zarif pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Geyik, sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesi tarafından takip ediliyor.

Geyik'in cesur paylaşımları, takipçileri arasında büyük ilgi uyandırıyor ve sıkça konuşuluyor. Son olarak, ünlü oyuncunun sosyal medya hesaplarından paylaştığı yeni cesur poz, yine geniş yankı uyandırdı.

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle pozlar paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu - Resim : 3

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü isim, yine iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekti. Gözleri adeta şaşı eden güzel oyuncunun son paylaşımı da gündem oldu. Oyuncu, transparan elbisesiyle katıldığı geceden pozlarını Instagram hesabından paylaştı.