Abdülkerim affedildi, Yusuf Yazıcı reddedildi!

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçının son anlarında kırmızı kart gören Yusuf Yazıcı, hem saha içinde hem de saha dışında özür dilemişti. Trabzonspor, cezanın indirimi için TFF'ye başvurdu ancak bu karar reddedildi.

Abdülkerim affedildi, Yusuf Yazıcı reddedildi!

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçının son anlarında kırmızı kart gören Yusuf Yazıcı, hem saha içinde hem de saha dışında özür dilemişti.

Abdülkerim'e indirim, Yusuf'a ret!

tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'ın özel haberine göre Trabzonspor Kulübü Yusuf Yazıcı'nın kart cezasının indirimi için TFF'ye başvurdu ancak bu karar reddedildi.

Galatasaray - Alanyaspor maçında son anlarda Efecan Karaca'ya yaptığı sert hareket sonrası oyundan atılan Abdülkerim Bardakçı'nın cezası 1 maça indirilmesi, Yusuf Yazıcı için yapılan itirazın ise reddedilmesi şaşkınlıkla karşılandı.

İkisi de ciddi faul nedeniyle ceza aldı

TFF'den yapılan açıklamaya göre iki oyuncu da 'Ciddi faul" nedeniyle ceza aldı.

Abdülkerim affedildi, Yusuf Yazıcı reddedildi! - Resim : 1

Abdülkerim affedildi, Yusuf Yazıcı reddedildi! - Resim : 2

Yusuf Yazıcı özür dilemişti

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Gedson'a yaptığı hareket dolayısıyla kırmızı kart gören Yusuf Yazıcı, oyundan çıkarken hem Gedson hem de taraftarlardan özür dilemişti.

Abdülkerim affedildi, Yusuf Yazıcı reddedildi! - Resim : 3

Maç sonrası da özür diledi

Maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yusuf, "Maçın atmosferiyle istemeden Gedson’a sert bir müdahalede bulundum. Hem o anda, hem maç sonrasında soyunma odasına giderek kendisine üzüntülerimi ilettim. Başta Trabzonspor ve Beşiktaş camiaları olmak üzere stadyumda ve ekranlarda takip eden tüm futbolseverlerden özür dilerim" ifadelerini kullanmıştı.