Yüz binlerce insan ölecek dedi... Dünyanın önündeki yeni felaketi açıklayıp bir daha konuşmamak üzere sustu

Gelecekten geldiğini iddia eden bir zaman yolcusu bu yıl yüzbinlerce insanın ölümüne neden olacak bir facia olacağını öne sürdü. 2671 yılından geldiğini ifade eden adam bu yıl bir volkanın patlayacağını ardından saçılan küller yüzünden bir sürü insanın öleceğini iddia etti.

Yüz binlerce insan ölecek dedi... Dünyanın önündeki yeni felaketi açıklayıp bir daha konuşmamak üzere sustu

Kendisini zaman yolcusu olarak tanımlayan ve 2671 yılından geldiğini ifade eden  Eno Alaric, bu yıl binlerce insanın felaketlerden öleceğini ifade etti.  Alaric, bu yıl olacağını iddia ettiği ve dünyayı değiştireceğini düşündüğü olayları listeledi.  Zaman yolcusu adam, gelecekte olması muhtemel olaylar arasında süper bir volkanın patlayacağını ve oradan saçılan küller yüzünden binlerce insanın öleceğini iddia etti. 

Yüz binlerce insan ölecek dedi... Dünyanın önündeki yeni felaketi açıklayıp bir daha konuşmamak üzere sustu - Resim : 1

2671 yılından geldiğini söyleyen sosyal medya kullanıcı felaketleri sıralayarak tarih tarih açıkladı.

İŞTE O LİSTE:

"4 Nisan: Eriyen buzullarda bir hıyarcıklı veba keşfedildi, kontrol altına alınmadan önce 52.000 kişiye bulaştı.

"12 Mayıs: Kuluçkadan sonra mükemmel durumda bir dinozor yumurtası bulunur, yumurtadan çıkar ve bir Triceratops olduğu ortaya çıkar.

"4 Haziran: Okyanusun ortasında meydana gelen büyük bir deprem, Mariana Çukuru'ndan iki kat daha derin bir hendek açar. Açıldığında, nesli tükendiği sanılan birçok canlının dışarı çıkmasına neden olur.

"18 Temmuz: Amerika Birleşik Devletleri'nin batısındaki süper volkan patlayarak gökyüzünü yoğun bir duman ve kül bulutuyla kapladı."ABD'nin her yerindeki patlamada ve gökyüzünü kaplayan kül ve dumanda yüzbinlerce insan öldü.

"24 Ağustos: Güney Amerika'da bizimkinden çok daha ileri teknolojiye sahip eski bir uygarlık bulundu.

"18 Eylül: Afrika'dan gelen bir manyetik alan bulundu, o kadar güçlü ki pusulalar kuzey yerine oraya yönlendiriliyor."