Merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden güzel haber

Merakla beklenen Amazon’un hazırladığı Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden ilk fragman yayınlandı. İşte büyük sükse yapması beklenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisininden ayrıntılar...

Merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden güzel haber

Amazon Prime için hazırlanan The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) dizisinden ilk fragman daha önce de belirtildiği gibi Super Bowl esnasında yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk görsellerin ardından tartışmalar başlamış, Tolkien fanları bile ikiye ayrılmıştı. Yayınlanan bu fragmandan sonra da tartışmalar daha da artacak gibi duruyor.

Fragmana baktığımızda aslında Yüzüklerin Efendisi’nin o ciddi ve karanlık yapısını bek görebildiğimizi söyleyemeyiz. Daha çok bir fairy-tail yani bir çocuk masalı anlatılıyormuş gibi bir hava var. Müzik olarak da insanı içine çeken bir yanı yok. CGI kalitesi iyi gözükse de hiç Yüzüklerin Efendisi havası, Orta Dünya vibe’ı veren bir fragman gelmediğini belirtebiliriz.

Dizi, 2 Eylül 2022’de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak. İkinci Çağ döneminde geçecek dizi, Sauron’un yükselişi ve Númenor’un destansı hikayesi gibi İkinci Çağ’daki birçok önemli konuyu anlatacak.