Yüzüklerin Efendisi’nin Legolas’ı Orlando Bloom’dan çok konuşulacak itiraf! Herkes milyonlar kazandığını düşünüyordu! Söylediği ücreti duyanlar şaşkına döndü

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi serisinde Legolas karakterine hayat veren Orlando Bloom yıllar sonra çok konuşulan bir itirafta bulundu.

Yüzüklerin Efendisi’nin Legolas’ı Orlando Bloom’dan çok konuşulacak itiraf! Herkes milyonlar kazandığını düşünüyordu! Söylediği ücreti duyanlar şaşkına döndü

Fantastik filmler arasında önemli bir yer edinen Peter Jackson'ın üçlemesi Yüzüklerin Efendisi, toplamda 17 Oscar kazandı. Sinema gişelerinde neredeyse 3 milyar dolar (2.4 milyar Sterlin) kazandı. Söz konusu seriye 24 yaşındayken Legolas karakterini canlandırarak giren İngiliz aktör Orlando Bloom, yıllar sonra seri hakkında çarpıcı sözler kullandı.

"HİÇBİR ŞEYİM YOK"

46 yaşındaki aktör, film serisinden 175.000 dolar (140.000 £) kazandığını açıkladı. Bloom, Howard Stern şovunda şunu söyledi: "Hiçbir şeyim yok, 175 bin dolar." Bloom’un kazandığı ücretin üç film için olduğunu söyledi. Programın yapan kişi, "Öyle mi? 175.000 dolar mı? Üç (film) için mi?” diye sordu.

Yüzüklerin Efendisi’nin Legolas’ı Orlando Bloom’dan çok konuşulacak itiraf! Herkes milyonlar kazandığını düşünüyordu! Söylediği ücreti duyanlar şaşkına döndü - Resim : 1

Blloom,  Yeni Zelanda'da çok iyi bir çekim yaptıklarını söyledi. Bloom, "Harikaydı, akşam yemekleri vardı, hafta sonları ara sıra içki içerdik. Çok büyülü bir zamandı" diyor. Oyuncu eve büyük paralar getirmese de buna değdiğini ve hatta rolü daha ucuza yapacağını itiraf etti.

Bloom, "Hayatımın en büyük hediyesiydi, benimle dalga mı geçiyorsun? Paranın yarısı için yine yaparsın” dedi. Legolas rolü, Bloom için Hollywood'da kariyeri için bir sıçrama tahtası oldu ve Karayip Korsanları serisinde Will Turner rolünü almasına yardımcı oldu.