En kısa evliliği 24 saat sürdü! 53 kadınla evlenip birlikte olan Suudi adamın erkeklere tavsiyesi büyük yankı uyandırdı

'Yüzyılın çok eşlisi' olan Suudi Ebu Abdullah tam 53 kadınla evlenip birlikte oldu. Abdullah, erkeklere verdiği tavsiye ile büyük yankı uyandırdı.

En kısa evliliği 24 saat sürdü! 53 kadınla evlenip birlikte olan Suudi adamın erkeklere tavsiyesi büyük yankı uyandırdı

43 yaşındaki Suudi Ebu Abdullah tam 53 kadınla evlenip, birlikte oldu. Yaşından daha çok kadınla evlenen Abdullah 'YüzyIlın çok eşlisi' seçildi. Abdullah'ın en kısa evliliği 24 saat sürdü. Bu kadar çok kadınla birlikte olan Suudi adamın erkeklere tavsiyesi ise infial yaratacak cinsten. 

Erkeklere tavsiye verdi

Abdullah'ın evliliğe ilişkin tavsiyesi ise şaşırttı. ''Daima daha yaşlı bir eş tercih edin'' diyen adam, "Dünyadaki her erkek bir kadına sahip olmak ve onunla sonsuza kadar kalmak ister... Ancak istikrar genç bir kadında değil, yaşlı bir kadında bulunur" dedi.

En kısa evliliği 24 saat sürdü! 53 kadınla evlenip birlikte olan Suudi adamın erkeklere tavsiyesi büyük yankı uyandırdı - Resim : 1

İlk evlendiğinde bir daha evleneceğini düşünmemiş

"İlk kez evlendiğimde, kendimi rahat hissettiğim ve çocuklarım olduğu için birden fazla kadınla evlenmeyi planlamadım" diyen Abdullah, bir süre sonra sorunlar ortaya çıkınca 23 yaşında tekrar evlenmeye karar verdiğini ve kararını eşine bildirdiğini anlattı.

Eşi kendinden 6 yaş büyüktü

Çoğunlukla Suudi kadınlarla evlendiğini söyleyen Abdullah, ilk eşinin kendisinden daha yaşlı olduğunu açıkladı. Evlendikleri zaman Abdullah 20 yaşındayken eşi kendisinden 6 yaş büyüktü.

"Kendimi günahtan kurtarmak için evlendim"

İş seyahatlerindeyken bazen yurt dışında tanıştığı kadınlarla evlendiğini de itiraf ederek, "Üç dört ay yurt dışında kalıyordum. Bu yüzden kendimi günahtan kurtarmak için evlendim." diye açıkladı.