Zerrin Özer 'Darülaceze' iddialarını ateş püskürdü!

Zerrin Özen, son günlerde gündeme gelen hastalığının tedavisi için Darülaceze'de yatarak tedavi gördüğü iddialarına ateş püskürdü. Özer, "Tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

Zerrin Özer 'Darülaceze' iddialarını ateş püskürdü!

Kişilik bozukluğu (Borderline) hastalığıyla mücadele eden Zerrin Özer'in Darülaceze’de tedavi altına alındığı iddia edildi. 66 yaşındaki şarkıcı, son günlerde sık sık gündeme gelen sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Zerrin Özer söz konusu iddialarla ilgili "Maalesef dünden beri çıkan haberleri şaşkınlıkla izlemekteyim. Her şeyden önce Darülaceze Sayın Hamza Cebeci başkanlığında kendisini sürekli yenileyen ve tüm sağlık çalışanları ve destek ekipleriyle son derece profesyonelce çalışan bir kurumdur. Huzurevi olması haricinde sağlık anlamında destekleyici birçok birikimi bünyesinde barındırmaktadır" dedi.

"DÜŞKÜN GÖSTERME ÇABALARINI ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM"

Söz konusu açıklamayı yapan doktorlara tepki göstren sanatçı, "Günlük hayatımı hafifte olsa etkileyen birtakım zincir fiziki sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim bu konuda ihtisas sahibi doktorların görev yaptığı kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum maalesef. Bu tür amacını aşan konularla gündemi meşgul etmeyelim lütfen. Sevenlerin, canlarım Zerrin'iniz gayet iyi. Hiç merak etmeyin. Sevgilerimle." ifadelerini kullandı.