Zeynep Alkan uzun süredir hastalıkla boğuşuyordu! Hamdi Alkan kızının son durumunu açıkladı

Yönetmen Hamdi Alkan, geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Yeni bir sinema filmi müjdesi veren Alkan, rahatsızlığından dolayı kilo veren kızı Zeynep Alkan’ın da sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Zeynep Alkan uzun süredir hastalıkla boğuşuyordu! Hamdi Alkan kızının son durumunu açıkladı

Önceki gün İstinyePark AVM’de görüntülenen yönetmen Hamdi Alkan, yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarının olduğunu belirtti.

Zeynep Alkan uzun süredir hastalıkla boğuşuyordu! Hamdi Alkan kızının son durumunu açıkladı - Resim : 1"HASTALIĞIMDAN DOLAYI ZAYIFLADIM"

Geçtiğimiz günlerde Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün kendileri gibi oyuncu olmayı seçen güzel kızları Zeynep Alkan'dan sevdiklerini endişelendiren bir paylaşım gelmişti.  Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan'ın 558 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekmişti. Ünlü isim hastalığından dolayı zayıfladığını açıklamıştı.

Zeynep Alkan uzun süredir hastalıkla boğuşuyordu! Hamdi Alkan kızının son durumunu açıkladı - Resim : 2"İSTEMSİZ KİLO VERDİM"

Zeynep Alkan, paylaşımında "Hastalığımdan dolayı çok kısa bir sürede istemsiz kilo verdim. Spor ile kas yapma döneminde bu güzel olmadı. Hâlâ iyileşemedim ama her gün biraz daha iyiyim" ifadelerini kullanmıştı.

Zeynep Alkan uzun süredir hastalıkla boğuşuyordu! Hamdi Alkan kızının son durumunu açıkladı - Resim : 3SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Alkan,  Zeynep Alkan’ın hastalığı sebebiyle hızla kilo vermesi hakkında açıklama yaptı. Ünlü yönetmen, “Zeynep bizi biraz korkuttu ama sağlık durumu iyiye gidiyor. Toparlayacak inşallah. Kötü bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Zeynep Alkan uzun süredir hastalıkla boğuşuyordu! Hamdi Alkan kızının son durumunu açıkladı - Resim : 4