Zına Araz Ismael Gardi: Türk Kadınları Güzelliğine Önem Veriyor!

Irak’ta, güzellik sektöründe çalışmalarda bulunan Zına Araz Ismael Gardi, Türk kadınlarının güzel ve estetik görünüme önem verdiklerini belirtti: “Türk kadınlar, geçmişten günümüze her dönemde güzel görünebilmek için çeşitli estetik uygulamalara yönelim gösteriyor. Çünkü Türk kadınları her zaman estetik bir görünümü önemsemiştir. Bu nedenle Türkiye’de de güzellik salonu açmak istiyoruz. Temel hedefimiz, Türk kadınlarının taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek.”

Zına Araz Ismael Gardi: Türk Kadınları Güzelliğine Önem Veriyor!

Çalışmalarına devam eden ve şubeleşmeyi önemsediğini belirten Ismael Gardi, “Özellikle Türkiye’de şubeleşmenin değerli olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türk kadınları her zaman güzel görünüme önem vermiştir. Ayrıca Türkiye, sağlık turizminde önde gelen ülkelerden bir tanesi. Bu durum, özellikle farklı ülkelerden Türkiye’ye sağlık turizmi kapsamında birçok insanın gelmesini sağlıyor.” ifadelerinde bulundu.

Geçmişten Günümüze Bazı Estetik Uygulamalar Ön Planda Yer Alıyor

Türk kadınlarının çeşitli estetik uygulamalara yönelim gösterdiğini belirten Zına Araz Ismael Gardi, geçmişten günümüze bazı estetik uygulamaların dikkatleri üzerine çektiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ismael, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Özellikle dudak dolgusu, botoks, yüz dolgusu başta olmak üzere birçok uygulama, kadınların sıklıkla tercih ettikleri estetik uygulamalar arasında yer alıyor. Güzel görünmek, Türk kadınları için her zaman önemli olmuştur. Günümüzde ise bunda artış yaşandığını söyleyebilirim. Artık daha çok insan yenilikçi yöntemlerle gerçekleştirilen uygulamalara yönelim gösteriyor.”

Dolgu, Zamansız Bir Estetik Uygulama Yöntemi

Dolgunun zamansız bir estetik uygulama olduğunun altını çizen Gardi, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Birçok estetik uygulamada kullanılan dolgu, cilt altına enjeksiyon yöntemiyle uygulanıyor. Uygulanması kolay olduğu için sıklıkla tercih edilen dolgu, zamansız bir estetik uygulama yöntemi olarak ön plana çıkıyor. Dudak dolgusu, yüz dolgusu gibi uygulamalarda da bu yöntemin kullanıldığını söyleyebilirim. Özellikle ilerleyen yaşlarda tercih edilen bu uygulamaların her biri, kadınların kendilerini çok daha özel hissetmesini olanaklı hale getiriyor. Biz de Türkiye’de hangi estetik uygulamaların ön plana çıktığını belirleyerek hangi alanlarda çalışma gerçekleştirmemiz gerektiğini belirliyoruz. Türk kadınları estetik ve güzel görünmeye önem verdiği için Türk kadınlarının taleplerini karşılayabilmek için Türkiye’de şube açmak istiyoruz.”