Zinedine Zidane geri dönüyor! Yeni takımı için karar verdi ama bir engel var

Fransız Teknik Direktör Zinedine Zidane’nın Juventus’ta teknik direktör olarak görev yapmak istiyor. Zidane'nın önündeki en büyük engel ise Juve ise sözleşmesi devam eden Allegri olarak öne çıkıyor.

Zinedine Zidane geri dönüyor! Yeni takımı için karar verdi ama bir engel var

Dünya futbolunun iz bırakmış orta saha oyuncularından olan ve şimdilerde teknik direktör olarak futbol dünyasında boy gösteren Zinedine Zidane, son olarak İspanyol ekibi Real Madrid’i çalıştırmıştı. 2021 yılının yaz ayından bu yana takım çalıştırmayan Fransız futbol adamı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Zinedine Zidane geri dönüyor! Yeni takımı için karar verdi ama bir engel var - Resim : 1

TAKIMINI BELİRLEDİ

Fransa basınından RMC’nin haberine göre Zidane, gelecek sezon İtalyan ekibi Juventus’un başına geçmek istiyor.

TEK BİR ENGEL VAR

Zidane’ın daha önce top koşturduğu Juventus’un başına geçmek için önündeki en büyük engel Juve ile sözleşmesi 2025 yılına den süren Massimiliano Allegri’nin varlığı.

Zinedine Zidane geri dönüyor! Yeni takımı için karar verdi ama bir engel var - Resim : 2

ZIDANE'NIN KARİYERİ VE BAŞARILARI

Futbolculuk kariyerinde Cannes, Bordeaux, Juventus ve Real Madrid formaları giyen Zidane, Fransa’da düzenlenen Fransa 98 Dünya Kupası’nı ülkesine kazandırmış ve dünya futbolunun zirvesine çıkmıştı.

Teknik direktör olarak Real Madrid’den başka bir takımda çalışmayan 50 yaşındaki isim, bu takımla iki La Liga ve üç Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadı.

Zinedine Zidane geri dönüyor! Yeni takımı için karar verdi ama bir engel var - Resim : 3