Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi başvuru sonucu öğrenme ve sorgulama ekranı

Ziraat Bankası'nın korona virüsü salgını nedeniyle başlattığı, 6 ay geri ödemesiz 5, 7.5 ve 10 bin liralık düşük faizli kredilere başvuranlar sonucunu nasıl öğrenecek? Temel ihtiyaç desteği kredisi sonuç sorgulama ve sonuç öğrenme detayları haberimizde.

Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi başvuru sonucu öğrenme ve sorgulama ekranı

Ziraat Bankası tarafından korona virüs salgını sırasında temel ihtiyaçların karşılanması için verilen 5, 7.5 ve 10 bin liralık kredilere rekor sayıda talep oldu. İnternet bankacılığı ve SMS ile başvurulan kredilerin büyük bölümü değerlendirildi.

Bankadan yapılan açıklamada bireysel temel ihtiyaç desteği kredisinde her 100 başvurunun 86'sınının karşılandığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatının ardından kamu bankaları, geçmiş dönem ödeme ve kredi notlarına bakmaksızın ihtiyacı olanlara 5, 7.5 ve 10 bin lira 6 ay geri ödemesiz kredi imkanı sağladı. Kredi başvuruları SMS ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabiliyor.

Bu bankalardan biri Ziraat Bankası oldu.

Ziraat Bankası kredisine başvurabilirsiniz.

 Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredisi başvuru sorgulama

Ziraat Bankası, temel ihtiyaç destek kredisi başvuru sorgulama ekranı ile başvuru yaptığınız kredi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Başvuru adresine girdikten sonra TC Kimlik numaranızı, cep telefonunuzu girdikten sonra doğrulama kodunu yazıp devam demeniz yeterli. Cep telefonunuza gelen kodu istenilen alana girdikten sonra kredinizin sonucunu anında öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu

Ziraat Bankası'nın kurumlar internet sitesinde başvuru için gerekenler arasında TC Kimlik numarası, cep telefonu numarası, talep edilen kredi tutarı, taksit ödeme gün başlangıcı, hane halkı gelir bilgisi, medeni durum ve bakmakla yükümlü çocuk sayısı bilgileri isteniyor. Bu bilgiler girilip SMS ile gelen kod girildiği takdirde başvuru başarıyla gerçekleşmiş oluyor.

Nasıl başvuracaksınız

Ziraat mobil uygulamasından Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi her zaman kullanabilirsiniz.

Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamasından "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi her zaman kullanabilirsiniz.

Kredi Tutarı Toplam Vade Ödemesiz Dönem Taksit Tutarı
(Sonraki 30 ay boyunca)
Efektif Yıllık
Faiz Oranı
10.000 36 ay 6 ay 376 TL 8,1326
7.500 36 ay 6 ay 282 TL 8,1326
5.000 36 ay 6 ay 188 TL 8,1326
3.000 36 ay 6 ay 113 TL 8,1326

 

Bankkartınız ve kart şifreniz yoksa kredinizi kullanmak için Bankkartınız ve kart şifreniz yoksa kredinizi kullanmak için web sitesine girin.

Kredinizi Ziraat ATM'lerihden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve Ziraat Bankası'nın bankanın sitesinden takip edebiliriniz.