Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final: Galatasaray, Karagümrük ile karşılaşacak! Okan Buruk rotasyona gidecek! İşte iki takımın muhtemel ilk 11’i

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk’un rotasyon yapması bekleniyor. İşte iki takımın muhtemel ilk 11’leri…

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final: Galatasaray, Karagümrük ile karşılaşacak! Okan Buruk rotasyona gidecek! İşte iki takımın muhtemel ilk 11’i

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-kırmızılı takım bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde saat 20.45’te başlayacak olan maçta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşma ATV'den yayımlanacak.

Kupaya 5. turdan başlayan Galatasaray, Trendyol 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor'u 4-1'le geçtikten sonra son 16 turunda aynı ligden Teksüt Bandırmaspor'u da 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final: Galatasaray, Karagümrük ile karşılaşacak! Okan Buruk rotasyona gidecek! İşte iki takımın muhtemel ilk 11’i - Resim : 1

KARAGÜMRÜK VE GALATASARAY’IN TÜRKİYE KUPASI YOLCULUĞU

Organizasyona 4. turdan dahil olan VavaCars Fatih Karagümrük ise sırasıyla TFF 2. Lig temsilcileri Belediye Derincespor ile Kırklarelispor'u ve Trendyol Süper Lig takımı Yılport Samsunspor'u eledi.

Tek maç üzerinden oynanacak çeyrek finali geçecek takım, yarı finalde Başakşehir’i eleyen Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final: Galatasaray, Karagümrük ile karşılaşacak! Okan Buruk rotasyona gidecek! İşte iki takımın muhtemel ilk 11’i - Resim : 2

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Sarı-kırmızılı takımda iki futbolcu bugünkü karşılaşmada süre alamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Faslı Hakim Ziyech ile Fildişi Sahilli yeni transfer Serge Aurier, Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sıkışık fikstürde çok sık maça çıkan bazı futbolcuları dinlendirmesi bekleniyor.

GALATASARAY VE KARAGÜMRÜK’ÜN MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Galatasaray: Günay, Barış Alper, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Oliveira, Eyüp Aydın, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Fatih Karagümrük: Sirigu, Nazım Sangare, Biraschi, Salih Dursun, Levent, Bertolacci, Kourbelis, Emre Mor, Eysseric, Can Keleş, Güven.