Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop bu geceye dikkat! Bu gece etkisini tozutturacak, pazartesi puf

Batı Karadeniz bölgesindeki illerimiz Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop'a bu gece hakkında flaş bir uyarı yapıldı. Lodosun gece saatlerinde bu illerimizde etkisini artırması ve pazartesi akşam ise etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop bu geceye dikkat! Bu gece etkisini tozutturacak, pazartesi puf

Meteorolojiden Batı Karadeniz bölgesindeki illerimiz için flaş bir uyarı geldi. Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop için bu gece lodos bekleniyor. Gece saatlerinde kendisini gösterecek olan  lodosun birçok ilimizde etkili olması bekleniyor. Batı Karadeniz illerimiz için tehdit oluşturan lodosun pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. 

KARADENİZ, EGE VE MARMARA DENİZLERİ İÇİN FIRTINA UYARISI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, rüzgar bugün akşam saatlerinden itibaren Kuzey Ege'nin kuzeyinde, Çanakkale'nin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek. Fırtına, yarın sabah saatlerinde etkisini kaybedecek.Marmara Denizi'nde bugün akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek rüzgar, yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek.

RÜZGAR YARIN AKŞAM SAATLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK

Batı Karadeniz'in batısında, Kırklareli, Tekirdağ ile İstanbul'un Karadeniz'e bakan kıyı kesimlerinde rüzgar, bugün akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek, yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini yitirecek.

Batı Karadeniz'in doğusunda Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimlerinde ise yarın öğle saatlerinde batı ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek rüzgar, yarın akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Denizlerdeki fırtına dolayısıyla ulaşımda aksamalar meydana gelebileceği uyarısında bulunuldu.

 

Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop bu geceye dikkat! Bu gece etkisini tozutturacak, pazartesi puf - Resim : 1