Zonguldak-Sinop için gece saatleri için flaş uyarı! Resmi uyarılar çok önemle yapıldı. Herkes öğrenmeli

Zonguldak ve Sinop için gece saatleri için flaş uyarı geldi! Resmi uyarılar yapılan bölgede gece geç saatlerde fırtına bekleniyor. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar gece geç saatlerde Zonguldak ve Sinop'ta deniz fırtınası olacağı doğrultusunda.

Zonguldak-Sinop için gece saatleri için flaş uyarı! Resmi uyarılar çok önemle yapıldı. Herkes öğrenmeli

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar Zonguldak ve Sinop'ta gece geç saatlerde fırtına etkili olacağı doğrultusunda. Yetkililer tarafından önemle yapılan resmi açıklamaya göre bölgede akşam saatlerinde deniz üzerinde fırtına bekleniyor. 

SALI GÜNÜ SABAH SAATLERİNDE FIRTINA ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Batı Karadeniz’in doğusunda Zonguldak-Sinop arasında akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde 50-75 kilometre/saat fırtına şeklinde eseceği, Salı günü sabah saatlerinde ise fırtınanın etkisini kaybedeceği bilgisi verildi.

Sinop Valiliği ise fırtına dolayısıyla ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması hakkında uyarılarda bulunurken, Sinop açıklarında yük taşımacılığı yapan gemiler de fırtına riski nedeniyle Sinop'un doğal limanına demirledi.

Zonguldak-Sinop için gece saatleri için flaş uyarı! Resmi uyarılar çok önemle yapıldı. Herkes öğrenmeli - Resim : 1