Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, pitbull dehşeti yaşandı. Pitbull cinsi köpek sahilde bir süs köpeğini boğarak öldürdü. Korkunç olayda köpeğin sahibi ile, 2 köpek, bir kedi de yaralandı.

Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yaşanan dehşet anları çevredeki vatandaşları şoke etti.

Pitbull cinsi köpek, dehşeti yaşattı. Shilde bir süs köpeğini boğarak öldürdü. Sahibinin park halindeki aracından kaçan pitbull cinsi köpek, köpeğin sahibi ile, 2 köpek, bir kediyi yaraladı.

Olay, Kdz. Ereğli ilçesi Atatürk Bulvarı yanındaki sahil bandında meydana geldi. İddiaya göre sahibinin park halindeki aracının açık olan camından kaçan pitbull cinsi köpek sahilde amfi tiyatro civarında süs köpeği ile bu köpeğin sahibi Melih Uysal’a saldırdı. 

Zonguldak'ta pitbull dehşeti! Boğarak öldürdü - Resim : 1

Saldırdığı köpeği öldürdü

Melih Uysal, kucağındaki süs köpeğine saldırıyı engellemek için yoğun çaba sarf etse de başarılı olamadı. Pitbull saldırdığı köpeği boğarak öldürürken, sahibini de elinden yaraladı.

Uzun süre çaba sarf etti

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Elinden yaralanan Melih Uysal 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri pitbulu durdurmak için uzun süre çaba sarf etti. 

Biber gazı va kovalar yetmedi

Sahil bandında gördüğü diğer köpeklere saldıran pitbulun bu saldırısını engellemek için polisler biber gazı kullanırken, vatandaşlarda ellerindeki kovaları kullandı. Saldırgan pitbull bu sırada 2 köpeği ve bir kediyi de yaraladı. 

Seferber oldular

Polisin talebi üzerine Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerine gelerek pitbulu yakalamaya çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen pitbull'un sahibi köpeğini alarak tekrar aracına bindirdi. 

Köpeğin sahibine tepki

Olay yerinde bulunan vatandaşlar saldırgan pitbulun sahibine tepki gösterdi. Pitbull'un sahibi işlem yapılmak üzere Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.