Husumetlisi tarafından vuruldu! Yerde yatarken yakınlarını aradı!

Zonguldak'ta bir kişi, aralarında husumet bulunan 51 yaşındaki şahsı otopark girişinde tabanca ile ateş ederek vurdu. Yaralanan şahıs, yerdeyken yakınlarını arayarak silahlı saldırıya uğradığını söyledi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, R.D. aralarında husumet bulunan 51 yaşındaki Suat Yalçın'ı otopark girişinde tabanca ile ateş ederek vurdu. Yaralanan Suat Yalçın, yerdeyken yakınlarını arayarak silahlı saldırıya uğradığını söyledi.

Silahlı saldırıya uğradığını söyledi

Olay, saat 14.00 sıralarında, Müftü Mahallesi Süheyla Erel Sokak'ta bulunan katlı otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, otomobil ile katlı otopark girişine gelen R.D, aralarında husumet bulunan Suat Yalçın'a tabanca ile ateş etti. R.D, olay yerinden kaçarken iki bacağına ve kalçasına kurşun isabet eden Suat Yalçın için sağlık ekiplerine haber verildi. Yerde yaralı halde bekleyen Suat Yalçın, cep telefonuyla yakınlarını arayarak silahlı saldırıya uğradığını söyledi. Yalçın, ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Polis, olayın ardından kaçan R.D'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.